HerNews.gr
Μόδα

Paris Hilton: Περπάτησε στην πασαρέλα του Mugler για την άνοιξη του 2024

 Η κοινωνική ηθοποιός της δεκαετίας του 2000 και σταρ του ριάλιτι OG, έχει ένα μακροχρόνιο βιογραφικό με συμφωνίες σχεδιαστών και εμφανίσεις στις πασαρέλες, με την τελευταία της εμφάνιση στο σόου του Versace πέρυσι ως εκθαμβωτική νύφη Barbie.

 Στις 2 Οκτωβρίου, η Paris Hilton τελείωσε τη σύντομη παύση της στην πασαρέλα με μια απροσδόκητη εμfάνιση στην πασαρέλα του Mugler για την άνοιξη του 2024.

Η Hilton εξέπληξε τους θεατές καθώς έριξε μια ματιά έξω από τα συνηθισμένα λαμπερά και γλυκά της ρούχα. Αντίθετα, φορούσε μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια.Η αμερικανίδα socialite Paris Hilton παρουσιάζει μια δημιουργία για την επίδειξη μόδας Mugler στο πλαίσιο του Paris Fashi...

Το σύνολό της περιελάμβανε ένα εφαρμοστό μακρυμάνικο τοπ διακοσμημένο με βάτες και κορσέ – μια τάση που σίγουρα παραμένει στην πρώιμη γκαρνταρόμπα της Hilton. Το δομημένο λουκ της Y2K συνδυάστηκε με μια εξαιρετικά λεπτή micro μίνι φούστα, η οποία είχε σχισμές που αναδείκνυαν τους μηρούς και τους γοφούς της.

Ολοκλήρωσε το look με μαύρες μπότες, ένα δερμάτινο πορτοφόλι και, πάνω από όλα — με εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες.

Η αμερικανίδα socialite Paris Hilton παρουσιάζει μια δημιουργία για την επίδειξη μόδας Mugler στο πλαίσιο του Paris Fashi...

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μάρκα να επιστρατεύει αστέρια ως μοντέλα για τις παρουσιάσεις της στην Εβδομάδα Μόδας. Μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών, η επιστροφή του γαλλικού οίκου μόδας στην πασαρέλα στις αρχές του τρέχοντος έτους περιελάμβανε επίσης ένα ιδιαίτερο καστ – Ziwe, Arca και Dominique Jackson – ενώ οι προηγούμενες ψηφιακές ταινίες του οίκου επέλεξαν τις Bella Hadid, Hunter Schafer και Megan Thee Stallion. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο σικάτο σακάκι από τα ZARA

HerNewskl

Οίκος Valentino: Καταργεί τις γούνες και εντυπωσιάζει με τη νέα συλλογή

Her News

Jennifer Lopez: Φόρεσε το crop top που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας

HerNewskl