HerNews.gr
Beauty

MAD VMA 2023: H Ανδρομάχη έκανε το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού!

Ανδρομάχη

Η Ανδρομάχη βρέθηκε στον μεγαλύτερο μουσικό θεσμό των MAD VMA 2023 και έκανε ένα από τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ανδρομάχη

Η Ανδρομάχη έκανε τα μαλλιά της το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού, wavy και όλα τα it girls πρόκειται να το υιοθετήσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 Εύλογα θα μπορούσε να πεις κανείς  πως το συγκεκριμένο hair look είναι η σύγχρονη cool εκδοχή της στιλιζαρισμένης μπούκλας.

Από τους Calvin Klein και Miu Miu, μέχρι τους Ganni και Gucci, τα ελαφρώς σγουρά μαλλιά έκαναν αισθητή τη παρουσία τους στις πασαρέλες αυτής της σεζόν.

Ο  άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμα της Meghan Markle μετά την επίσημη τελετή του γάμου της αναφερόμενος στο wavy hair είχε πει χαρακτηριστικά πως: 

“Λειτουργώντας σαν πλαίσιο γύρω από το πρόσωπο, προσδίδουν μια νεανική, ζωηρή αίσθηση. Είτε έχετε ολόισια, είτε σγουρά μαλλιά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πετύχετε το συγκεκριμένο look”.

MAD VMA 2023: H Ανδρομάχη έκανε το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού!

Η Ανδρομάχη ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με αυτήν την εμφάνιση χαρίζοντας ταυτόχρονα έναν φρέσκο αέρα καλοκαιριού και ξεγνοιασιάς στο look της.MAD VMA 2023: H Ανδρομάχη έκανε το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού!

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Boho Πλεξούδες: Το πιο αέρινο χτένισμα που θυμίζει τη Beyonce

HerNewskl

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ: Συμβουλές από την Make up artist Ρια Κανακάρη

Her News

Dry Cleansing: Ποια είναι τα οφέλη του καθαρισμού χωρίς νερό;

HerNewskl