HerNews.gr
Beauty

3 Προϊόντα περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα πριν τα 30 της

Τι είναι αυτό που μας κάνει με το που κλείσουμε τα 30 να έχουμε μια νέα αφοσίωση προς τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης σε σχέση με τα 20 μας; Ναι, υπάρχει η εμμονή σε λεπτές γραμμές και μικρές ρυτίδες που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά πώς πραγματικά αλλάζει το δέρμα μας, μόλις μπούμε στην τρίτη δεκαετία της ζωής μας;

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε το δέρμα σας σήμερα καθορίζει εάν θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για αυτό αργότερα ή θα εύχεστε να μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω για να το κάνετε καλύτερα.

Τα πρώτα σημάδια βλάβης από τον ήλιο εμφανίζονται γενικά στα 30 σας, καθώς οι επανορθωτικές ικανότητες του δέρματός σας αρχίζουν να εξασθενούν. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μια ζημιά που κάνατε στα 20 σας θα φανεί στα 30, 40 και 50 σας. Ποια είναι οπότε τα προϊόντα που πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε από την δεκαετία των 20;

Ορός βιταμίνης C

Οι οροί βιταμίνης C ανήκουν στα must προϊόντα περιποίησης στα 20, αλλά και στα 30 μας. Είναι γεμάτοι με αντιοξειδωτικά που δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα έναντι επιβλαβών παραγόντων, όπως η ρύπανση. Επίσης, καθώς το δέρμα μας αρχίζει να γερνάει, αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Συχνά μπορεί να έχουμε σκούρες κηλίδες και μελάγχρωση. Όμως, οι οροί με βιταμίνη C βοηθούν στη φωτεινότητα του δέρματος και στην παραγωγή κολλαγόνου, που τελικά θα μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

Αντηλιακό

Αυτό είναι αυτονόητο, και σίγουρα το έχετε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν. Τα περισσότερα από τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος είναι αποτέλεσμα της έκθεσης στον ήλιο. Φορέστε, λοιπόν, θρησκευτικά το αντηλιακό σας όλο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 30 ή υψηλότερο. Εφαρμόστε κάθε δύο ώρες, ειδικά αν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους το πρωί.

Κρέμα ματιών

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό από άλλα σημεία. Γι’ αυτό η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη με σημάδια γήρανσης με την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ξεκινώντας με μια κρέμα ματιών πριν από τα 30 σας θα αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν ορατές ρυτίδες, οι κρέμες ματιών βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος γύρω από τα μάτια.

6 Κόλπα για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Broom Bob: To καρέ που υιοθετούν όλα τα it girls

HerNewskl

Sweaty skin: H skincare τάση που λατρεύουν οι λιπαρές επιδερμίδες

HerNewskl

Dry Shampoo: Πέντε τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας

HerNewskl