HerNews.gr
Beauty

Dry Shampoo: Πέντε τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας

Dry Shampoo: Πέντε τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας

Εάν θέλετε να αποκτήσετε λεία, υγιή και λαμπερά μαλλιά, το dry shampoo είναι αυτό που χρειάζεστε. Ωστόσο, πέρα από τα οφέλη που προσφέρει αντί του λουσίματος, το ξηρό σαμπουάν προσφέρει άλλα πέντε πολύ βασικά πλεονεκτήματα που θα το κάνει να το λατρέψετε. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το dry shampoo:

Dry Shampoo: Πέντε τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας

  1. Για όγκο

Εάν θέλετε να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, το ξηρό σαμπουάν είναι αυτό που χρειάζεστε. Δίνοντας βάση στις ρίζες σας και μετά στις άκρες, ψεκάστε ελαφρά και κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

2. Για εξισορρόπηση της λιπαρότητας

Εάν η λιπαρότητα παραμένει ή εμφανίζεται και μετά το λούσιμο, το dry shampoo είναι σωτήριο, καθώς περιορίζει και απορροφά την γυαλάδα, αποκτώντας έτσι, ένα πιο ομοιόμορφο και υγιές αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. 

3. Για κράτημα 

Εάν θέλετε ένα διακριτικό και ελαφρύ κράτημα, αλλά δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε λακ, το dry shampoo είναι αυτό που χρειάζεστε. Ενώ το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα είναι πως δεν αφήνει βαριά ή κολλώδη αίσθηση, αποκτώντας έτσι ένα αέρινο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

4. Για βαφή της ρίζας

Τα ξηρά σαμπουάν με χρώμα είναι πραγματικότητα και πέρα από τα παραπάνω προσφέρουν προσωρινό βάψιμο της ρίζας. Έτσι, διαλέξτε το σαμπουάν με το χρώμα που είναι κοντά στο δικό σας ή μία-δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό και ψεκάστε τη ρίζα σας. 

5. Για τις αφέλειες ή τη φράντζα 

Οι αφέλειες και η φράντζα λαδώνουν αρκετά γρήγορα και εύκολα. Έτσι, αντί να λούζεστε διαρκώς, το dry shampoo μπορεί να αποβεί σωτήριο, εάν δε θέλετε να λούσετε όλα τα μαλλιά σας. Απλά ψεκάστε με το σαμπουάν σας τα μπροστινά μαλλιά σας και είστε έτοιμες! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα διαλέξετε το σωστό αντηλιακό;

Her News

Soft Wolf Cut: Το κούρεμα που δείχνει να είναι το αγαπημένο της Jennifer Lopez

HerNewskl

Serum: Γιατί πρέπει να εφαρμόζεται τελικά πριν την ενυδατική μας;

HerNewskl