HerNews.gr
Beauty

Κρέμα χεριών: Πώς θα επιλέξετε σωστά;

Τα χέρια μας περνούν πολλά μέσα στην ημέρα και μπορεί πραγματικά να υποφέρουν αν δεν τα φροντίσουμε σωστά. Η χρήση μιας κρέμας χεριών που ταιριάζει στις ανάγκες σας θα τα κρατήσει απαλά και ενυδατωμένα. Ορίστε λοιπόν μερικές συμβουλές για το ποια κρέμα χεριών είναι η καλύτερη για εσάς.

Ποια κρέμα χεριών να επιλέξετε;

Έχετε εκτεθεί στον ήλιο χωρίς αντηλιακό; Υπάρχει πιθανότητα τα χέρια σας αν έχουν εκτεθεί πολύ ώρα στον ήλιο να τα δείτε μετά να ξεφλουδίζουν.

Ένας απλός τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο κάθε μέρα. Επίσης το αντηλιακό δεν είναι μόνο ενυδατικό για το δέρμα.

Παράλληλα θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τη μακροπρόθεσμη βλάβη από τον ήλιο και να προστατεύσετε και τα χέρια σας.

Όπως και το υπόλοιπο δέρμα σας, τα χέρια μπορεί να είναι επίσης ευαίσθητα. Άρα  είναι σημαντικό να τα φροντίζετε σωστά και να τα προσέχετε όταν έχετε φαγούρα.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αν έχετε σκασμένα χέρια ή ξηρά χέρια, καθώς θα μπορούσατε να έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κρέμα χεριών ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα, καθώς αυτή θα είναι η καλύτερη κρέμα χεριών για εσάς.

Εάν πάσχετε από μια δερματική πάθηση όπως το έκζεμα, μπορεί να έχετε ξηροδερμία και φαγούρα στα χέρια σας λόγω αντιδράσεων και φλεγμονών που εμφανίζονται στο δέρμα σας.

Εάν αυτό ισχύει για εσάς, πρέπει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή. Πάντα ένας δερματολόγος είναι σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη κρέμα χεριών που θα βοηθήσει στη θεραπεία του δέρματός σας.

Ο κνησμός μπορεί επίσης να προκληθεί από χημικές ουσίες που περιέχονται στα απορρυπαντικά για το πλυντήριο ρούχων.

Να είστε προσεκτικές και με το σαπούνι που χρησιμοποιείτε στο πλύσιμο των χεριών, να μην είναι πολύ σκληρό. Δοκιμάστε να αλλάξετε άρωμα και βρείτε πιο ενυδατικά σαπούνια, για να δείτε αν θα ανακουφιστείτε.

Πώς θα κάνετε απολέπιση στα χείλη σας;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Copper eyes: 4 διάσημες που αποδεικνύουν πως η χάλκινη σκιά είναι must το φθινόπωρο

HerNewskl

Melrose Beauty Bar: Το καλύτερο μανικιούρ & πεντικιούρ στο Περιστέρι – Νύχια που διαρκούν και εντυπωσιάζουν!

HerNews ka

Μήπως το lip balm κάνει τα σκασμένα χείλη μας χειρότερα τελικά;

HerNews ka