HerNews.gr
Διεθνή

Ατρόμητη η Nicole Kidman: Πόζαρε με ένα φίδι τυλιγμένο στο λαιμό της για τη Vogue

Η 56χρονη ηθοποιός πόζαρε περήφανα με ένα φίδι το οποίο τύλιξε στο λαιμό της για τη νέα φωτογράφιση. Στη φωτογραφία εξωφύλλου, η Nicole Kidman το τραβά προς το μέρος της καθώς γλιστράει στο στήθος της ενώ φοράει ένα σέξι κόκκινο φόρεμα με μαύρη δαντέλα.

Η Nicole Kidman πόζαρε στη φωτογραφία φορώντας υπερμεγέθη γυαλιά και ασημένια δαχτυλίδια. Τα νύχια της σε almond σχήμα ήταν μαύρο γαλλικό και το μακιγιάζ της διατηρήθηκε φυσικό, με την ηθοποιό να φοράει ροζ γκλος.

Το περιοδικό μοιράστηκε ένα βίντεο Instagram από τα παρασκήνια της φωτογράφισης που έδειχνε την Kidman να αφήνει το φίδι να γλιστρά γύρω από το σώμα της και να το τυλίγει γύρω από τη μέση της για πολλές πόζες.

«Η Nicole Kidman είναι πολύ προσεκτική με ποιον επιλέγει να κάνει περιπέτειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις κάνει», έγραψε η εφημερίδα στη λεζάντα.

Στη συνέντευξη, η Kidman μοιράστηκε ότι τα φίδια είναι πολύ «δελεαστικά» και ότι είναι γοητευμένη από το πώς «γλιστρούν και κινούνται».

Εκτός από το να εκφράσει ότι «είναι πολύ όμορφα», η Kidman εκλαμβάνει επίσης το γεγονός ότι ρίχνουν το δέρμα τους ως ευκαιρία μάθησης. «Μπορείς να γίνεις και να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα, όλη την ώρα, αυτό είναι που με ενθουσιάζει», είπε στο outlet, σημειώνοντας πώς εφαρμόζει αυτή τη νοοτροπία στην καριέρα της.

«Δεν το βλέπω καν ως επανεφεύρεση», είπε η Kidman. «Νομίζω ότι είναι περισσότερο σαν διαφορετικές πτυχές που ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν, αλλά είσαι συντονισμένος με την ανακάλυψή τους. Ναι, παραμένω πολύ ανοιχτή και ακόμα πολύ παθιασμένη με αυτό που κάνω και περίεργη»

Η Kidman έφτασε σε ένα νέο ορόσημο στην καριέρα της τον Δεκέμβριο όταν έγινε πρέσβειρα της Balenciaga.

«Ο Balenciaga ήταν μαζί μου σε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα στη ζωή μου, από τον γάμο μου μέχρι το κόκκινο χαλί των Όσκαρ», δήλωσε η Kidman σε ένα δελτίο τύπου. 

Nicole Kidman: Η μεγάλη απώλεια βάρους της προκαλεί φόβο στους φίλους και στην οικογένειά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tom Brady: Ξέχασε την Irina Shayk – Η γυναίκα που του “έκλεψε” την προσοχή σε prive πάρτι

HerNews ka

Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Her News

Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιοι κληρονομούν την τεράστια περιουσία του

HerNews ka