HerNews.gr
Health

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος

Η επαγγελματική σας ζωή είναι δύσκολη, τα παιδιά θέλουν αυτό, εκείνο και το άλλο. Επίσης τα ψώνια πρέπει να γίνουν ακόμα κι όταν απομένει πολύ λίγος χρόνος για εσάς. Πείτε αντίο στο άγχος με τις παρακάτω συμβουλές και τα κόλπα για την ανακούφιση από το στρες.

Επίσης ο καλός προγραμματισμός σημαίνει λιγότερο άγχος. Σημειώστε όλα τα ραντεβού σας σε ένα ημερολόγιο κάθε μέρα. Αν προκύψουν μερικές ελεύθερες στιγμές, πάρτε τις για τον εαυτό σας!

Ένα φλιτζάνι καφέ στον ήλιο, μια ώρα άθλησης ή ένα γρήγορο πρόγραμμα σπα το βράδυ θα κάνουν συχνά θαύματα. Έχοντας ένα πρόγραμμα θα φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας και θα μειώσετε το άγχος. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τη δύναμη και την ενέργειά σας για τις υπόλοιπες εργασίες που πρέπει να κάνετε.

Τρόποι μείωσης του άγχους

Μετά από μια κουραστική μέρα, τίποτα δεν είναι πιο χαλαρωτικό από ένα ζεστό, αρωματικό αφρόλουτρο. Κάντε μπάνιο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τις αισθήσεις σας με το άρωμα της λεβάντας και του μελιού που είναι απλά απίστευτα καταπραϋντικό και χαλαρωτικό. Κάντε μασάζ για να χαλαρώσετε και να μπορέσετε να ανακουφιστείτε από πόνους, ενοχλήσεις και το άγχος.

Μια συζήτηση με το αφεντικό, μια παρουσίαση ή μια συνέντευξη για δουλειά, μπορεί να είναι αγχωτικές καταστάσεις. Οπότε προσπαθήστε να χαμογελάτε. Ένα αφοπλιστικό χαμόγελο είναι ο πιο σημαντικός σύνδεσμος για τον αντίπαλό σας. Απελευθερώνει την ένταση, καλύπτει τα μικρά λάθη με γοητεία και χαλαρώνει την ατμόσφαιρα.

Αναπνεύστε ήρεμα. Κατά την εισπνοή, κρατήστε την αναπνοή σας για λίγο και μετά εκπνεύστε με έλεγχο και συνειδητά. Αυτό χαλαρώνει τους μύες του στομάχου, το στήθος ανεβαίνει και βυθίζεται ρυθμικά και γίνεστε ήρεμη.

Προσπαθήστε να χασμουρηθείτε όταν είστε αγχωμένες για να ηρεμήσετε. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να το κάνετε πριν από τη συνέντευξη για δουλειά.

Ο αναστεναγμός είναι επίσης πολύ καλός για το άγχος. Σας βοηθάει να βγουν όλα όσα σας βαραίνουν. Θα παρατηρήσετε πραγματικά πόσο απελευθερωτικό μπορεί να είναι.

Tips για τέλειο και ξεκούραστο ύπνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περίοδος: Πώς να αντιμετωπίσεις τις Λιγούρες;

Her News

Ενδομητρίωση: Τι είναι και ποια τα αίτια;

HerNews ka

Βιταμίνες που πρέπει να παίρνουν οι γυναίκες

Her News