HerNews.gr
DECORNEWS

Διακόσμηση εισόδου: Όμορφες ιδέες για το σπίτι σας

Δεν πρέπει να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία. Επομένως, σε πολλές περιπτώσεις, πιστεύουμε ότι είναι δίκαιο να κρίνουμε ένα σπίτι από τη διακόσμηση της εισόδου του.

Η είσοδος θα πρέπει να δίνει τον τόνο για το τι είναι μέσα στο σπίτι. Επομένως η διακόσμηση εδώ έχει μεγάλη σημασία. Δείχνει το στιλ που υπάρχει σε ολόκληρο το σπίτι.

Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι, είτε για ένα μικρό διαμέρισμα, η είσοδος του σπιτιού σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες όταν μπαίνουν στο σπίτι σας. Επίσης είναι σημαντικό να σας αρέσει και εσάς, αφού είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε στο σπίτι.

Εδώ λοιπόν μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές ιδέες για μια εκπληκτική πρώτη εντύπωση. Μπορείτε να εμπνευστείτε και να βρείτε τι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το σπίτι σας.

Ενσωματώστε αντίκες

Μπορείτε να επιλέξετε μια αντίκα για τη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας. Φροντίστε απλά να  μην είναι πολύ παραδοσιακή. Μερικά χρώματα, φρέσκοι τόνοι και τολμηρά μοτίβα συνθέτουν μια μοντέρνα αισθητική.  

Αναδείξτε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας

Μια απόχρωση λεβάντας για τα κουφώματα των θυρών και των παραθύρων κι ένας πιο ροδακινί τόνος μπορεί να καλύπτει την οροφή στο δωμάτιο εισόδου. Αυτός ο συνδυασμός θα δώσει σίγουρα ένα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο στιλ.

Κρατήστε το μικρό, αλλά δυνατό

Για να βάλετε λίγο χρώμα στην είσοδο σας, μαζί με μια χαλαρή διακόσμηση, μπορείτε να ακουμπήσετε μερικές ελαιογραφίες στο πάτωμα κάτω από ένα στενό τραπέζι.

Προσαρμόστε μια ζώνη οργάνωσης

Ένα έπιπλο εισόδου μαζί με αποθηκευτικούς χώρους στην είσοδο του σπιτιού σίγουρα θα σας είναι χρήσιμο για τα κλειδιά, κάποια φυλλάδια κι άλλα μικρά πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα φωτιστικό και ένα μικρό παγκάκι με ένα άνετο μαξιλάρι, για να κάθεστε. Επιπλέον, πάντα υπάρχει ακόμα χώρος για έναν καθρέφτη και πολλές κρεμάστρες τοίχου, για τις τσάντες και τα πανωφόρια που έχετε.

Ιδέες διακόσμησης για μικρό σαλόνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι λεπτές κρεμάστρες εξοικονομούν χώρο

Her News

Έτσι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από συναισθηματικά αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας

HerNews ka

PALLETREE: O πιο δημιουργικός τρόπος να διακοσμήσετε το σπίτι σας τα Χριστούγεννα όπως βλέπουμε στο pinterest!

HerNewskl