HerNews.gr
DECORNEWS

Ιδέες διακόσμησης για μικρό σαλόνι

Πάντα μας ενοχλούν οι στενοί χώροι, γιατί νιώθουμε ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να χωρέσουμε σωστά όλα τα έπιπλα, ειδικά αν μιλάμε για ένα μικρό σαλόνι. Αυτό το δωμάτιο περιλαμβάνει ως επί το πλείστον ένα καθιστικό και μια τραπεζαρία. Αν το διαμέρισμά σας είναι μικρό, χρειάζεται καλή κατανομή αυτών των διαφορετικών χώρων. Επομένως, εάν έχετε περιορισμένο χώρο μπορεί να νιώθετε ότι χτυπάτε συνεχώς σε πράγματα. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες διακόσμησης για μικρό σαλόνι για να κάνετε και τη ζωή σας πιο εύκολη.

Αντικαταστήστε την είσοδο του σαλονιού με γωνιακό καναπέ

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε έναν γωνιακό καναπέ καθώς, είναι η ιδανική επιλογή για μικρό σαλόνι. Δίνει στην περιοχή σας χαλαρωτικές δροσερές δονήσεις και μπορείτε να παίξετε με τη διακόσμηση όσο θέλετε, χρησιμοποιώντας μικρά χαριτωμένα μαξιλάρια και υπέροχα χαλιά.

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες

Οι καθρέφτες είναι η τέλεια λύση για την επέκταση των στενών χώρων, γιατί η παρουσία τους δίνει μια αίσθηση πλάτους. Επιλέξτε έναν από τους τοίχους του σαλονιού, όπως για παράδειγμα τον πίσω τοίχο της τραπεζαρίας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι η αντανάκλαση του καθρέφτη δεν βλάπτει την ιδιωτικότητα του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε κουρτίνες σε ολόκληρο τον τοίχο

Μια από τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για μικρό σαλόνι, καθώς το πλάτος και το ύψος των κουρτινών δίνει μια καλύτερη αίσθηση. Είναι προτιμότερο οι κουρτίνες να είναι και σε έναν τοίχο από άκρη σε άκρη και όχι μόνο στο παράθυρο. Επιπλέον, το αυξημένο πλάτος των κουρτινών χρησιμεύει ως διακριτικό διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο.

Χρήση χαλιών

Τα χαλιά φτιάχνουν έναν cozy ενιαίο χώρο. Στον χώρο καθιστικού, πρέπει να υπάρχουν χαλιά κάτω από τη γωνία του καναπέ και κάτω από το τραπέζι στην τραπεζαρία. Έτσι το διαμέρισμά σας θα φαίνεται μεγαλύτερο και ευρύτερο, οπότε από εδώ και στο εξής να είστε έτοιμες να προσκαλέσετε τους φίλους σας!

Χρησιμοποιήστε πουφ ως ένα είδος επιπλέον καθισμάτων

Το πουφ είναι ένα διακριτικό διακοσμητικό κομμάτι που επιτρέπει περισσότερα καθίσματα στο καθιστικό. Μετακινείται και αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο σε ένα μικρό σαλόνι. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος διακόσμησης σας αρέσει από το μοντέρνο hippie μέχρι το κλασικό στιλ.

Πώς να κάνεις το μπάνιο σου να μοσχομυρίζει;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5+1 λουλούδια που θα δώσουν στον κήπο σας καταπληκτική μυρωδιά

HerNews ka

Πόσα πιάτα χρειάζεστε πραγματικά; Βρήκαμε το μυστικό για μια καλά επιμελημένη κουζίνα χωρίς ακαταστασία

HerNews ka

Ειδικοί τρόποι για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας δροσερό ώστε να ξυπνάτε ανανεωμένοι

HerNews ka