HerNews.gr
Health

Γιατί πρέπει να κοιμάστε με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας;

Αν και μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, ο ύπνος με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται να βελτιώσετε τη στάση του ύπνου σας και τη συνολική ευεξία πριν τον ύπνο.

Ο ύπνος με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια είναι τόσο καλός γιατί βοηθά το σώμα σας να διατηρεί μια φυσική ευθυγράμμιση όλη τη νύχτα. Επιπλέον, σίγουρα θα κοιμηθείτε πιο άνετα.

Πώς να κοιμάστε με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας; 

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κοιμάστε σωστά, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Εάν κοιμάστε στο πλάι, πάρτε τη συνηθισμένη σας θέση ύπνου με τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα. Στη συνέχεια, βάλτε ένα υποστηρικτικό μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα. Για επιπλέον άνεση, μπορεί επίσης να βρείτε ότι θέλετε να προσθέσετε ένα άλλο μαξιλάρι κάτω από τον κορμό σας για να κλείσετε τυχόν κενά μεταξύ του σώματός σας και του στρώματός σας!

Αν κοιμάστε ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας ελαφρώς. Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τα λυγισμένα γόνατά σας, ώστε να κρατούνται άνετα στη θέση τους. Θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι αυτή η απλή προσαρμογή θα μειώσει την ένταση στην πλάτη σας.

Τα οφέλη για τον ύπνο 

Το μαξιλάρι βελτιώνει τη στάση σώματος σας. Μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς πόνους στη μέση, στην πλάτη και στα γόνατα. 

Επίσης δημιουργεί μια μικρή ανύψωση στα πόδια και την πλάτη σας. Αυτό σημαίνει ότι το αίμα μπορεί να ρέει πιο ελεύθερα μέσω του σώματος και των άκρων σας.

Αν είστε έγκυος, ένα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια όσο κοιμάστε ενθαρρύνει την καλύτερη στάση του σώματος. Έτσι μπορείτε να ξεκουράσετε την μέση σας και τα πόδια σας.

Με απλά λόγια, ένα μαξιλάρι είναι πάντα ευπρόσδεκτο, αφού χαρίζει επιπλέον άνεση. Όχι μόνο είναι ωραίο να έχετε κάτι για να αγκαλιάζετε κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά δεν τρίβονται και μεταξύ τους τα πόδια σας.

Βιταμίνες που πρέπει να παίρνουν οι γυναίκες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρπης γεννητικών οργάνων: Διάγνωση & θεραπεία

Her News

Καφές ή τσάι το πρωί; Σου δίνουμε την απάντηση

Her News b

Πράγματα που δεν κάνουν οι ειδικοί πριν κοιμηθούν

Her News