HerNews.gr
DECORNEWS

Πως θα κάνετε τα φυτά εσωτερικού χώρου να φαίνονται υπερυψωμένα & ακριβά

Το να αποφασίσετε ποιο χρώμα γλάστρες είναι καλύτερο για φυτά εσωτερικού χώρου είναι μια ατομική απόφαση που βασίζεται στις προσωπικές προτιμήσεις. Θα επηρεαστεί επίσης από το δωμάτιο στο οποίο τοποθετούνται τα φυτά σας και τι άλλο υπάρχει σε αυτό. 

Ωστόσο, ορισμένα χρώματα συνεργάζονται καλύτερα στον εσωτερικό σας κήπο από άλλα και ορισμένες αποχρώσεις τονίζουν ή υποτάσσουν ό,τι βρίσκονται δίπλα τους. Έτσι, υπάρχουν μερικά χρώματα από γλάστρες που είναι σχεδόν εγγυημένο ότι λειτουργούν ανεξάρτητα από την περίσταση. 

Το χρώμα παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση. Είτε έχετε ένα σχέδιο για κάθε δωμάτιο είτε για ολόκληρο το σπίτι, μπορεί να αποπνέει ένα συναίσθημα, μια ενέργεια και να προκαλέσει μια αντίδραση που μπορεί να είναι ανεκτίμητη.

Ποιο χρώμα γλάστρας είναι καλύτερο για φυτά εσωτερικού χώρου;

Όταν φτιάχνεις φυτά εσωτερικού χώρου, θα δουλεύεις κυρίως με το πράσινο χρώμα, αλλά, για καλή μας τύχη, έρχονται σε τόσες πολλές αποχρώσεις. Αφήστε τα χρώματα στα φυτά σας να επηρεάσουν τις βαφές με τις οποίες καλύπτετε τους τοίχους σας, τα έπιπλα που τοποθετείτε σε όλο το σπίτι σας, ακόμη και τα διακοσμητικά στοιχεία που εκθέτετε.  

Οι τόνοι των φύλλων του φυτού σας θα κολακευτούν από τη ζαρντινιέρα στην οποία έχουν τοποθετηθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ομορφιά του πλούσιου πράσινου φυλλώματος σε ένα λευκό γυαλισμένο κεραμικό, γήινη τερακότα, μαύρο ματ ή μια δροσερή γκρι γλάστρα. 

Η ζαρντινιέρα είναι η στολή με την οποία “ντύνεις” το φυτό σου

Σε γενικές γραμμές, τα μονοχρωματικά χρώματα, όπως το λευκό, το γκρι και το μαύρο θα φαίνονται όμορφα δίπλα στο πλούσιο πράσινο φύλλωμα. Γήινα φυσικά υλικά όπως η τερακότα ή ακόμα και το ξύλο, θα αντισταθμίσουν όμορφα μια σειρά από πράσινους τόνους, ενώ τα ζεστά μέταλλα, όπως ο ορείχαλκος, με μια νότα γυαλάδας θα κολακεύουν τα λαμπερά φύλλα. 

Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο χρώμα, οι βαμμένες γλάστρες σε απαλό ροζ ή απαλό κίτρινο μπορούν να τονίσουν τους αντίστοιχους τόνους στα φύλλα.

Ωστόσο, τα έντονα ή βασικά χρώματα πιθανότατα θα αφαιρέσουν την προσοχή από το φυτό σας, επομένως καλύτερα να αποφεύγονται. 

Διακόσμηση εισόδου: Όμορφες ιδέες για το σπίτι σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από περιττώματα πουλιών από έπιπλα εξωτερικού χώρου

HerNews ka

Ανανέωσε την εσωτερική σκάλα με 4 βήματα

Her News

Peach Fuzz: Ανακηρύχθηκε και επίσημα το χρώμα της χρονιάς!

HerNews ka