HerNews.gr
Διασκέδαση

Good Job Nicky: Το παραδοσιακό και εντυπωσιακό σπίτι του γιού του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Ο γιός του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης, αποφάσισε να γυρίσει το νέο του video clip για το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε στην Πάρο δείχνοντας μας και το καλόγουστο σπίτι του.

Η Πάρος είναι ένας ιδιαίτερος τόπος για τον Νικόλα αλλά και για τον Μιχαήλ Βαρθακούρη καθώς είναι η γενέτειρα του πατέρα τους και έτσι περνούν όλα τα καλοκαίρια τους εκεί.

 O Good Job Nicky ανοίγει το σπίτι του για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου του τραγουδιού, «STAY»  ενώ μάλιστα, πέρα από τα πλάνα του σπιτιού, στο video clip βλέπουμε και τους παιδικούς φίλους του Good Job Nicky, τον αδερφό του Μιχαήλ, τους συμπαίκτες του στο μπάσκετ, τον σκύλο του και γενικότερα τον ξέγνοιαστο νησιώτικο τρόπο ζωής.

To εντυπωσιακό κλιπ θυμίζει vintage ταινία του σινεμά και έχει άκρως καλοκαιρινή διάθεση ενώ σε ένα στιγμιότυπο, ο Good Job Nicky φορά μια μπλούζα που γράφει πάνω “Γιάννης Πάριος τα νησιώτικα”.

Από τα πλάνα του σπιτιού, αυτό που κεντρίζει αρχικά την προσοχή είναι μια τεράστια vintage εικόνα του Γιάννη Πάριου πίσω από το κατάλευκο πιάνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Job Nicky (@goodjobnicky)

Δείτε εδώ το νέο video clip:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» Music Video -Το smash hit απέκτησε εικόνα!

HerNews ka

Horizon Rooftop of Senses: Απολαυστικές γεύσεις και διασκέδαση σε ένα μαγαζί που ‘’ξυπνά’’ τις αισθήσεις

Her News

Street Party Trouba 2022: Όλος ο Πειραιάς ενώνεται σε μια μεγάλη γιορτή – Special party στο El Chapo

Her News