HerNews.gr
Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Μπαίνει στη Βουλή με την Πλεύση Ελευθερίας – Η πρώτη ανάρτηση

Η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατάφερε να μπει στο Κοινοβούλιο αποσπώντας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το ποσοστό του 3% που απαιτούνταν, κατακτώντας μάλιστα οκτώ έδρες στην επόμενη Βουλή.

Ανάμεσα στους οκτώ βουλευτές που εξέλεξε η Πλεύση Ελευθερίας, είναι και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έθεσε υποψηφιότητα με την Πλεύση Ελευθερίας και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στην Α’ Πειραιά, ενώ στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, από όπου μετακινήθηκε στον Νότιο Τομέα, όπου και εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να εκφράσει το δικό του ευχαριστώ.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μέσα σε δύσκολες συνθήκες αγκάλιασαν τον αγώνα μας για να μπει τελικά η Πλεύση Ελευθερίας και η Zωη Kωνσταντοπούλου στην Βουλή. Όπως πάντα μέχρι τώρα θα είμαι δίπλα στους δίκαιους αγώνες των πολιτών και ιδιαίτερα της μεγάλης οικογένειας των καλλιτεχνών για μια αξιοπρεπή, δίκαιη και χωρίς προβλήματα ζωή….Με την Ζωή στην νέα Βουλή ανοίγουμε τον δρόμο για μια ισχυρή αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: «Η μυρωδιά της καμένης σάρκας μας στοιχειώνει ακόμα» – Συγκλονίζει μαρτυρία εθελοντή διασώστη

HerNews ka

Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Her News

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Στη φυλακή για παιδική πορνογραφία ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας- Βρέθηκε σκληρό πορνό στην κατοχή του

HerNews ka