HerNews.gr
Beauty

Κρέμα BB: Αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

Το «BB» σε μια κρέμα BB σημαίνει «βάλσαμο ομορφιάς». Είναι μια κρέμα που περιέχει ελαφρώς μεγαλύτερη κάλυψη από μια κανονική έγχρωμη ενυδατική κρέμα. Ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιέχει αντηλιακή προστασία κι αντιγηραντικές ιδιότητες.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να χρησιμοποιούν μια BB κρέμα ως εναλλακτική λύση για τη βάση του μακιγιάζ τους. Αυτή η κρέμα παρέχει πολύ πιο ελαφριά κάλυψη από ένα κανονικό foundation, αλλά βοηθά επίσης αν έχετε δέρμα με κηλίδες που θέλετε να κρύψετε.

Πότε να χρησιμοποιήσετε BB κρέμα

Οι κρέμες BB έχουν πολλούς σκοπούς που κυμαίνονται από αντηλιακή προστασία, κάλυψη, αλλά και ενυδάτωση, οπότε όταν θέλετε να ταξιδέψετε είναι η τέλεια λύση. Επίσης όταν δεν έχετε χρόνο να εφαρμόσετε το primer, την ενυδατική σας κρέμα, την πούδρα κ.λπ., η BB κρέμα λειτουργεί τέλεια για να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε εύκολα και γρήγορα.

Όταν θέλετε να φαίνεστε πιο φυσική, η ελαφριά φόρμουλα μια κρέμας BB είναι αυτό που χρειάζεστε. Φαίνεται πολύ πιο φυσική από το κανονικό foundation. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό το καλοκαίρι, όταν είστε έξω απολαμβάνοντας τον καιρό.

Επίσης το foundation μπορεί να είναι πολύ βαρύ για το δέρμα. Είναι γνωστό ότι φράζει τους πόρους που προκαλούν κηλίδες. Επομένως η χρήση της κρέμας BB δίνει στο δέρμα σας είναι ευκαιρία για ένα διάλειμμα.

Οι κρέμες BB είναι διαθέσιμες σε μια σειρά αποχρώσεων, επομένως η εύρεση μιας που περιέχει πράσινους τόνους μπορεί να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και να εξουδετερώσει την ερυθρότητα του προσώπου.

Αν έχετε ξηρό δέρμα μια BB κρέμα θα σας προσφέρει ενυδάτωση. Αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να χρησιμοποιείτε και μια καθημερινή κρέμα νύχτας για να κλειδώσετε την υγρασία. Αν έχετε λιπαρό δέρμα οι κρέμες BB θα βοηθήσουν στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας στο δέρμα, καθώς είναι ελαφριές και δεν φράζουν τους πόρους σας. 

Τέλος, οι κρέμες BB είναι τέλειες για μικτές επιδερμίδες καθώς λειτουργούν πολύ καλά ως ενυδατικές κρέμες, ενώ προσφέρουν κάλυψη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αναστασία Δημητρά: Έκανε το πιο glossy μακιγιάζ για το 2023

HerNewskl

Zendaya: Αυτή είναι η αγαπημένη της ενυδατική κρέμα!

HerNewskl

Kendall Jenner: Η πιο chic παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ!

HerNewskl