HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε δεν ήμασταν μαζί»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης 28/7 στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου και μίλησε για πρώτη φορά, για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις.

Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δηλώνοντας πως “είναι ελεύθερος”.

 «Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρης Πανταζής μαζί στη σκηνή! Όλα όσα έγιναν στο J2US

Her News b

Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν εκείνη που ήμουν στο ΣΚΑΪ»

HerNews ka

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι είπε για την κόντρα Λιάγκα – Πετράκου;

Her News b