HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλειος Κωστέτσος: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε μια σωστή εκδοχή ενός gay»

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 12/1 στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» προκειμένου να τοποθετηθεί για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα στην τοποθέτηση του, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν είναι απλά θετικό το νομοσχέδιο, είναι αναμενόμενο και είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Δεν μπορούμε εμείς να απέχουμε σαν χώρα, διαφορετικά να κλείσουμε τα σύνορα μας και να λειτουργούμε μόνοι μας. Δεν γίνεται, είναι κάτι διεθνές. Είναι μια κίνηση παγκόσμια με την οποία αποδεχόμαστε την ελευθερία του ανθρώπου.

Προσωπικά δεν πιστεύω στο καλούπι του γάμου, δεν μου πάει εμένα πολύ, δεν λέω όμως ποτέ. Όσον αφορά στην υιοθεσία, όπως την ακούνε, το ακούνε σαν κάτι πολύ εύκολο. Είναι όμως κάτι πολύ δύσκολο για τα ζευγάρια με έναν άνδρα και μια γυναίκα, έχει πάρα πολλές διαδικασίες», δήλωσε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Τέλος, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη τόνισε πως: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει λίγο όλη την αναστάτωση στο σκηνικό. Έδωσε ώθηση σαφώς αλλά έφερε και μια άλλη, για μένα την σωστή, εκδοχή ενός γκέι, ομοφυλόφιλου, ΛΟΑΤΚΙ, όπως θέλει ο καθένας να το τοποθετήσει. Την εκδοχή ενός σοβαρού ατόμου γιατί μέχρι πρότινος, ή κάποιοι που ακόμα και τώρα θέλουν να το παρουσιάζουν έτσι, παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους ως ντιγκιντάγκες, ως λούγκρες, ως οι τρελές του χωριού και τα λοιπά.

Ο Κασσελάκης λοιπόν τους σόκαρε γιατί έδωσε μια εικόνα ενός σοβαρού τραπεζίτη, που θα μπορούσε να είναι και δικηγόρος, το ντύσιμο του και όλα τα οποία τους ταρακούνησαν πάρα πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου άλλαζαν τη σκαλέτα τελευταία στιγμή και όλοι οι τεχνικοί στο κοντρόλ γελούσαν με μένα. Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ»

HerNews ka

Πρεμιέρα «Χαμογέλα και Πάλι»: Όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής

Her News

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Στην Ελλάδα για διακοπές οι Χολιγουντιανοί αστέρες

HerNews ka