HerNews.gr
Ελλάδα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Στο πλευρό της Σοφίας Ζαχαράκη για τα απεχθή σχόλια του Θάνου Τζήμερου – «Και εγώ άτεκνη είμαι και πάλεψα για τα παιδιά»

Σύσσωμος ο πολιτικός χώρος παρέχει υποστήριξη στη νέα υπουργό  Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, μετά τα τραγικά και σεξιστικά σχόλια που έκανε ο Θάνος Τζήμερος σε βάρος της.

Αυτή τη φορά η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια κοινή τους φωτογραφία όπου έγραψε:

«Μετράμε μια ακόμα σεξιστική και χυδαία επίθεση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Σοφία Ζαχαράκη που ως “άγαμη και άτεκνη” είναι “αδιανόητο” να τοποθετείται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Λες και για να γίνει κανείς Υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας (και πάει λέγοντας). Πάλεψα για την παιδική προστασία τέσσερα χρόνια.

Άγαμη και άτεκνη. Αγωνίστηκα για τα παιδιά και νιώθω αποστροφή στο άκουσμα τέτοιων δηλώσεων. Σκληρή δουλειά, γνώσεις, πείσμα και ενσυναίσθηση. Αυτά χρειάζεσαι για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον. Όλα τα υπόλοιπα είναι και θα παραμείνουν αναχρονιστικά κατάλοιπα», έγραψε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ντόρα Μπακογιάννη κατά Θάνου Τζήμερου: «Ντροπή σας, δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοιχτά γυμναστήρια: Με self test και διπλή μάσκα

Her News b

Kακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας – Πως θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα

Her News

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Her News