HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλά στο HerNews: «Όλα ξεκινάνε από την δίκη μας σχέση με τον εαυτό μας»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι μια πολύ γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός που την έχουμε αγαπήσει από τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση σε μικρή ηλικία. Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Αναστασία Τσιλιμπίου έχει ήδη ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων. Σίγουρα είναι μια πολλά υποσχόμενη ηθοποιός και ακόμη περιμένουμε πολλά να δούμε από την ίδια!

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλά στο HerNews και τη δημοσιογράφο Εύη Μακαβέλου

Φέτος υποδύεται την Μυρτώ, μια λουλουδού, στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και μας ξεναγεί στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης στην επαρχία την δεκαετία του 1980.

Είχα την χαρά να μιλήσω μαζί της και να πούμε πολλά, τόσο για την καριέρα της ως ηθοποιός, αλλά πιο πολύ για την ίδια την Αναστασία.

Μίλησέ μας για τον ρόλο σου, την Μυρτώ. Ο χαρακτήρας έχει κοινά στοιχεία με εσένα; Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις για το τέλος της φετινής σεζόν;

Η Μυρτώ είναι ένα συνεσταλμένο κορίτσι που δούλευε στο «Όνειρο» στο μαγαζί του Στρατή. Πέρασε από πολλά άσχημα πράγματα που τώρα την έχουν κάνει μια δυνατή γυναίκα και στέκεται με θάρρος στα πόδια της. Δεν είμαι καλή στο να αποκαλύπτω πράγματα, γιατί ούτε εμένα μου αρέσει να μου μαρτυράνε την συνέχεια σε μια αγαπημένη μου σειρά! Αλλά ελπίζω όλοι οι χαρακτήρες να πάρουν αυτό που τους αξίζει!

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ρόλος που έχεις παίξει;

Αγάπησα πολύ την Ναυσικά στο «Κομάντα και Δράκοι» που είχα υποδυθεί πρόπερσι. Ήταν αρκετά διαφορετικός ο ρόλος από εμένα και ανακάλυψα νέες πτυχές του εαυτού μου. Φυσικά η διαδικασία κιόλας των γυρισμάτων και της δημιουργίας ήταν πολύ ξεχωριστή!

Πόσο διαφορετική είσαι σε σχέση με την Αναστασία στην αρχή της καριέρας σου;

Έχω μάθει αρκετά και πάντα υπάρχει χώρος για ακόμη περισσότερη εξέλιξη! Θα έλεγα ότι είμαι η ίδια απλά με περισσότερα εφόδια και ανυπομονώ να μάθω ακόμα περισσότερα.

Πώς διαχειρίζεσαι την δημοσιότητα, ενώ παράλληλα προστατεύεις την προσωπική σου ζωή;

Πολλές φορές με ενοχλεί να πρέπει να μιλάω για αυτά, αντί για την δουλειά μου και το τι καταφέρνω στον τομέα μου. Θεωρώ μια γυναίκα είναι πολλά περισσότερα από το «με ποιον βγαίνεις;». Ωστόσο δεν βλέπω τον εαυτό μου ως διάσημο, φυσικά όμως ούσα δημόσιο πρόσωπο, αυτόματα η προσωπική μου ζωή έχει μεγάλη προβολή. Θέλω να νιώθω απλά φυσιολογική χωρίς να σκέφτομαι αν κάτι θα σχολιαστεί.

Πιστεύεις υπάρχει αληθινή φιλία ανάμεσα στις γυναίκες;

Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός γενικά στους ανθρώπους που δεν αγαπάνε τους ανθρώπους. Όμως όλα ξεκινάνε από την δίκη μας σχέση με τον εαυτό μας. Αν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν βλέπουμε κανέναν ως «απειλή». Τότε πραγματικά μπορούμε να φτιάξουμε δυνατές φιλίες και να προστατεύουμε η μια την άλλη.

Είσαι δύο χρόνια σε σχέση από απόσταση, πόσο δύσκολο είναι να κρατάς τις ισορροπίες;

Χρειάζεται πολύ υπομονή. Αν υπάρχει όμως θέληση και επικοινωνία τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. Υπάρχουν ζευγάρια που είναι στο ίδιο δωμάτιο και έχουν τεράστια απόσταση μεταξύ τους. Η γεωγραφική απόσταση δεν είναι τίποτα.

@itsanastasiatsili Αρπαξε τις ευκαιριες πριν να ειναι αργα! #foryou #fyp #greece #greek ♬ streets x kiss it better sped up

Ανεβάζεις συχνά βιντεακια στο Tik Tok που πραγματικά ενθαρρύνουν τον κόσμο από που αντλείς αυτή την έμπνευση;

Από αυτά που ζω. Όσα λέω στο κοινό μου τα ακούω και εγώ η ίδια. Άρα όλοι ακόμα και εγώ παίρνω κάτι από αυτά που ανεβάζω!

Ως μια όμορφη γυναίκα, έχεις κάποια μυστικά ομορφιάς και συνήθειες που ακολουθείς;

Η ομορφιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και που διατηρούμε μόνο για εμάς τους ίδιους. Αν θέλουμε να κρατήσουμε τον εαυτό μας καθαρό, φρέσκο, νέο, λαμπερό, πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και πρακτικά με αυστηρό skincare, αλλά και ψυχολογικά με αγάπη στον εαυτό μας και συνεχή εξέλιξη και σεβασμό στους γύρω μας να παραμείνουμε όμορφοι άνθρωποι!

Μέσα από τα vlog που επίσης δημοσιεύεις στα social media βλέπουμε ότι οι μέρες σου είναι γεμάτες πολλές φορές και πηγαίνεις από τη μία δουλειά στην άλλη. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα πράγματα που πάντα υπάρχουν στην τσάντα σου και δεν τα αποχωρίζεσαι ποτέ;

Πέρα των απαραίτητων, πάντα υπάρχει ένα lip balm, πάντα ένα αντισηπτικό, ένα αποσμητικό, ένας φορτιστής και το τρίποδο μου για να τραβήξω βίντεο αν τα καταφέρω! Αν νιώθω λίγο έξτρα και έχω χρόνο θα βάλω και ένα βιβλίο!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο και ταινία;

Από βιβλία ξεχωρίζω το «Περηφάνια και προκατάληψη» της Τζειν Όστεν και από ταινίες οι δύο αγαπημένες μου είναι το «Όσα παίρνει ο άνεμος» και το «La la land».

Έχεις κάποιο αγαπημένο μέρος για διακοπές;

Όπου με κάνει χαρούμενη και με αποσυνδέει από την καθημερινότητα (αν και έχω μια αδυναμία στην Λευκάδα)

Τέλος, θα ήθελα να μας δώσεις και μια ευχή για τις αναγνώστριες του hernews.gr

Να θυμούνται πως είναι τόσο λαμπερές και υπέροχες, ξεχωριστές και δυνατές!

Ευχαριστούμε πολύ την Αναστασία Τσιλιμπίου για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα: Η CEO της εταιρίας Scrinium Άντζελα Μπέρου μας ενημερώνει

Her News

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας μιλά στο HerNews: H πολιτική σημαίνει προσφορά

Her News

Κώστας Αποστολάκης: «Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός κατάλαβα πόσο ατελής είμαι»

Her News b