HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Κάποια στιγμή είχα καβαλήσει το καλάμι»

Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε στο “Happy Day” και στην Όλγα Λαφαζάνη για τη ζωή του σήμερα, την οικογένειά του και την κόρη του.

«Πέρασα μια περίοδο όπου δεν είχα όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι, τα έβρισκα όλα ανούσια», αποκάλυψε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Κάποια στιγμή είχα καβαλήσει το καλάμι αλλά συνέβη σε ήπιο επίπεδο. Όταν ξαφνικά μπορείς να αγοράσεις, ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή και είσαι από μια μικροαστική οικογένεια, παίζει ρόλο. Αν είχα ξεκινήσει στα 17 την καριέρα μου δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει», δήλωσε στη συνέχεια.

Για τον ρόλο του ως πατέρας και τη σχέση του με την κόρη του δήλωσε: «Προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Νομίζω με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς στα 40.  Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, δεν έχω υψώσει ποτέ φωνή. Το λέει και η ίδια η κόρη μου. Κάνω πράγματα που θεωρώ θα τη βοηθήσουν, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, από αυτό που θα γινόταν». 

Τέλος, για τη σύζυγό του Βασιλική Τσεκούρα, εξομολογήθηκε ότι: «Είμαστε 15 χρόνια μαζί τώρα και τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι τα φανταζόμουν. και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριάννα Τουμασάτου: “Άνθρωποι που δεν ήταν πρωτογενώς ηθοποιοί, έχουν υποδυθεί ρόλους καλυτέρα από επαγγελματίες”

Her News b

Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν σταμάτησα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν σκέφτηκα τίποτα»

Her News b

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν καπνίζω καθόλου, αλλά καπνίζει κάποιο σημείο του σώματός μου από το πολύ σεξ»

HerNews ka