HerNews.gr
Social News

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ιδιαίτερο πεντικιούρ με…. γεννητικά όργανα που έκανε στα νύχια του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αδιαμφισβήτητα απο τα μεγαλύτερα fashion icons, καθώς πάντοτε εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερες στυλιστικές του επιλογές.

Μάλιστα πρόσφατα, δημιούργησε τη δική του εταιρία “Haut Mazw” στην οποία συμπεριλαμβάνονται κάλτσες με το χαρακτηριστικό “Μαζώ” και διάφορα t-shirts με τις πιο δημοφιλείς ατάκες του Γιώργου Μαζωνάκη.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεψε και πάλι την παράσταση κάνοντας ένα ιδιαίτερο πεντικιούρ στα δάχτυλα των ποδιών του με σχήματα…. από γυναικείο και ανδρικό γεννητικό όργανο.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος σε Instagram Story στον προσωπικό του λογαριασμό  για καλημέρα, γράφοντας “Και bon και jour”. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης 28/7, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και δήλωσε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια εισπράττω αυτό που πιστεύω πως αξίζω. Ακολουθώ πάντα το ένστικτό μου. Λέω πως με βοήθησαν όλοι και κανένας. Το να μετανιώσω δεν έχει να κάνει με μένα. Ο φόβος του να μην κάνεις αυτό που θέλεις και πιστεύεις είναι κάτι καθημερινό.

Σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που λέω πως θα τα πάω τέλεια. Πάντα υπάρχουν αμφιβολίες. Εγώ έκανα και κάνω τραγούδια με βάση του τι ήθελα να κάνω εγώ. Ποτέ δεν μου είπε κάποιος από εταιρία τι θα τραγουδήσω ή πώς. Είμαι από τους τραγουδιστές που είπα πάντα αυτά που ήθελα να πω. Ο χρόνος έδειξε πως το ένστικτο μου με έφερε εδώ που είμαι, τα τραγούδια μου να αντέχουν  στον χρόνο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία του γιού της Rocky από τις διακοπές τους

HerNews ka

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Ταξίδι για δύο στη Νέα Υόρκη

Her News

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ, αυτό είναι το πρόσωπό μου»

Her News