HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δώρο που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά από τον ΑΝΤ1

Το “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά ρίχνει σήμερα Παρασκευή 30/6 αυλαία και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που εισέβαλαν στο πλατό ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με μια ιδιαίτερη αμφίεση.

Εμπνευσμένος από το νέο τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την εμφάνιση του στην εκπομπή με χρυσή μάσκα και κόκκινη βελούδινη κάπα και άφησε… άφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

«Ήταν λίγο δύσκολο να έρθω. Σου λέει “αυτός τόσο καιρό έλεγε όλα αυτά τα πράγματα και στο τέλος πηγαίνει ο ίδιος;”. Είπα πολλά και τα εννοούσα. Με πήρε η Αγγελική, με πήρε και ο Στέλιος και είπα πως ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν, μην το κάνεις, λέω θα έρθω.

Στεναχωριέμαι που τελειώνει το “Καλό μεσημεράκι”, δεν αντέχω άλλο να μην υπάρχουν χιουμοριστικές εκπομπές. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά γύρνα γρήγορα. Και μην κάνεις το λάθος να πας απέναντί μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πήγε με… άδεια χέρια, καθώς έφερε στον Νίκο Μουτσινά μια μάσκα από τους Προδότες, τονίζοντας ότι είναι «ένα δώρο από τον ΑΝΤ1 με αγάπη», ενώ ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Το περίμενα πέντε χρόνια αυτό το δώρο, να είναι καλά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Καρακάση: Το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή

Her News

Σασμός: Η νέα σειρά του ALPHA που θα μας καθηλώσει – Δείτε το trailer

Her News b

Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα»

Her News b