HerNews.gr
Beauty

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

Bob hairstyle

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες οι γυναίκες αναζητούμε τα κουρέματα εκείνη που θα μας κολακέψουν περισσότερο και ταυτόχρονα θα είναι στυλάτα και μοντέρνα.

Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές είναι αμέτρητες αλλά εμείς συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα haircutsπου αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες στη google για το 2023 μέχρι τώρα. 

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

Wolf cut

Το wolf cut  έχει60.500 μηνιαίες αναζητήσεις και είναι η μοντέρνα εκδοχή του κλασικού shag και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα του 2023. Αυτό το κούρεμα είναι φιλικό και φυσικό, προσθέτοντας όγκο, κίνηση και ένα boost ανεπιτήδευτoυ στύλ στα μαλλιά σας. Ταιριάζει σε διάφορα μήκη μαλλιών και είναι πολύ ευέλικτο όσον αφορά το στυλ και την προσαρμογή στα διάφορα πρόσωπα και τύπους μαλλιών.

Επίσης,  έχει γίνει ανεπανάληπτα δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο TikTok, με εκατομμύρια προβολές και ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τους χρήστες. Πολλές διάσημες προσωπικότητες, όπως οι Jenna Ortega, Miley Cyrus, Kaia Gerber, Billie Eilish και Keke Palmer, έχουν επίσης επιλέξει αυτό το κούρεμα και το έχουν αγαπήσει για την ευκολία του και την μοναδική του εμφάνιση.

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

Butterfly haircut

Το Butterfly haircut εύλογα θα έλεγε κανείς ότι είναι απο τα πιο συγχρονα και πιο μοντέρνα κουρέματα των τελευταίων ετών και έχει 14.800 μηνιαίες αναζητήσεις.

Αυτό το κούρεμα χαρακτηρίζεται από τα πολλά κοντά layers που προστίθενται γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, δημιουργώντας ένα εφέ πεταλούδας. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα υπόλοιπα μαλλιά μπορούν να μαζευτούν πίσω, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι το κούρεμα είναι πιο κοντό από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του κουρέματος είναι η ευελιξία του. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο μαλλιών και μήκος, και μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες τεχνικές κουρέματος και στυλιστικές προσεγγίσεις. 

Butterfly haircut

Mullet haircut

Παρόλο που θεωρήθηκε ότι το mullet cut ή η σύγχρονη μοϊκάνα ήταν μια τάση που ίσως έμεινε στο παρελθόν, συνεχίζει να συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αναζητήσεων κάθε μήνα και πιο συγκεκριμένα με 14.700 μηνιαίες αναζητήσεις. Αυτό το edgy κούρεμα χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα, με μακρύ μήκος στο πίσω μέρος της κεφαλής και πιο κοντό μήκος στο μπροστινό μέρος.

Το mullet cut είναι μια τάση που προκαλεί αντιδράσεις – ή το αγαπάτε ή το μισείτε. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την άποψή σας, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι μια τάση που συνεχίζει να παραμένει δημοφιλής.

Mullet haircut

Bob hairstyle

Πράγματι, το Bob hairstyle αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023 και έχει 6.600 μηνιαίες αναζητήσεις. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, αυτό το κούρεμα έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές, με πολλές διάσημες προσωπικότητες να το υιοθετούν.

Φέτος, είδαμε πρωτίστως την αυστηρή και πολύ κοντή εκδοχή του, όπως αγαπήθηκε από την Hailey Bieber, την Emrata, την Olivia Palermo και την Elsa Hosk. Αυτή η εκδοχή του καρέ προσδίδει μια στιλάτη, μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση.

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά, σύμφωνα με τους ειδικούς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Quiet Luxury Skin: Η τάση που θα κυριαρχήσει την άνοιξη του 2024

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ για το Πάσχα

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Το αριστουργηματικό νυφικό updo με τιρκουάζ αξεσουάρ

HerNewskl