HerNews.gr
Beauty

Το ξηρό δέρμα χρειάζεται ορό με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ έχει αποδειχθεί ότι γεμίζει το δέρμα, ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και μειώνει τα σημάδια ξηρότητας και αφυδάτωσης. Γι’ αυτό τον λόγο έχει αποδειχθεί ως πολύτιμο συστατικό σε ορούς προσώπου στον κόσμο της  ομορφιάς.

Παρακάτω προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε γιατί το υαλουρονικό οξύ πρέπει να είναι στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας όλων μας και τι πρέπει να προσέχετε στις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζετε.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μόριο που βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας, λιπαίνει τις αρθρώσεις, τα νεύρα, τα μάτια, το δέρμα και τα μαλλιά μας. Καθώς μεγαλώνουμε το σώμα μας παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ, που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το δέρμα μας αρχίζει να ζαρώνει. Επίσης βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Βασικά, σκεφτείτε το υαλουρονικό οξύ σαν ένα σφουγγάρι που προσελκύει και συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα σας.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ορού υαλουρονικού οξέος;

Θα πρέπει να δείτε πιο λείο, με λιγότερες γραμμές και πιο ενυδατωμένο δέρμα σχεδόν αμέσως και θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι επίσης πιο απαλό. Με την πάροδο του χρόνου, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα γίνουν λιγότερο εμφανείς. Το δέρμα θα διατηρήσει μια νεανική αίσθηση πιο ελαστική και θα είναι πολύ λιγότερο επιρρεπές στο να δείχνει σημάδια ξηρότητας και αφυδάτωσης.

Χρησιμοποιήστε ορό με υαλουρονικό οξύ ως μέρος μιας ρουτίνας περιποίησης που περιλαμβάνει καθημερινή αντηλιακή προστασία. Δεν είναι μια θαυματουργή θεραπεία, αλλά είναι ένα όμορφο συστατικό για τη διατήρηση του δέρματός σας.

Ορός υαλουρονικού οξέος

Μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε ένα υγρό ορό ή ένα ορό με υφή που μοιάζει με ελαφριά ενυδατική κρέμα. Και στις δύο περιπτώσεις τα οφέλη είναι εξίσου ενυδατικά. Επιπλέον, κοιτάξτε για ορούς που έχουν βιταμίνες της ομάδας Β, οι οποίες ενισχύουν την προστασία του δερματικού φραγμού. Οι οροί υαλουρονικού οξέος γεμίζουν το δέρμα με υγρασία και να εξομαλύνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

Είναι πράγματι κακό να κοιμάστε με μακιγιάζ;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Megan Fox: Υιοθέτησε το πιο ρομαντικό μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNewskl

Julia Fox: Ποζάρει με εσώρουχα για μια καμπάνια εμπνευσμένη από το BDSM

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε το πιο cozy μανικιούρ της σεζόν

HerNewskl