HerNews.gr
Social News

Rihanna: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία του A$AP Rocky και το γιού τους

Η Rihanna και ο A$AP Rocky απολαμβάνουν οικογενειακό χρόνο στις διακοπές τους στην Καραϊβική.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο στην πατρίδα της Rihanna, τα Μπαρμπάντος, στις καλοκαιρινές του διακοπές με τον 13 μηνών γιο τους, RZA Athelston.

Σε ένα γλυκό στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Instagram της τραγουδίστριας, η Rihanna, απαθανάτισε τον Rocky να κρατά τον RZA στον αέρα σε μια πισίνα με θέα στον ωκεανό κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

«My Bajan boy…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η Rihanna φαίνεται να απολαμβάνει τον χρόνο της στην πατρίδα της. Το Σάββατο, η τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της, απόλαυσε μερικά τοπικά εδέσματα έξω από τη βίλα της στο νησί της Καραϊβικής.

Πόζαρε με τη λιχουδιά της στο χέρι ενώ ήταν ξυπόλητη και φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν και μια ξεκούμπωτη τζιν φούστα που έδειχνε την κοιλιά της που μεγαλώνει. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STAIL.MY (@stail.my)

Την ίδια εβδομάδα, η Rihanna έκανε ρεκόρ με το Spotify παρόλο που δεν κυκλοφόρησε νέα μουσική εδώ και χρόνια. Την Παρασκευή, η νικήτρια Grammy αντέδρασε στην είδηση ​​ότι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει 10 τραγούδια που έφτασαν το 1 δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα.

«Bad Gal billi», έγραψε τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram , αναφέροντας την ιδιότητά της ως η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

«Χωρίς νέο άλμπουμ», πρόσθεσε η τραγουδίστρια από την Καραϊβική, η οποία κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, Anti, το 2016.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ετεοκλής Παύλου: Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου»

HerNews ka

Qatar Airways: Απαγόρευσε σε υπέρβαρη influencer να πετάξει – Η αποζημίωση και η απάντηση της αεροπορικής

Her News

Κατερίνα Ζαρίφη: “Και ρυτίδες. Και αχτένιστα μαλλιά. Και ταλαιπωρία Και όλα δικά μας”

HerNewskl