HerNews.gr
Ελλάδα

Ίος: O 18χρονος Μαξ έφτιαξε αφίσες για να ψάξει τον φίλο του πριν καταρρεύσει στο λιμάνι του νησιού

Η Daily Mail φέρνει στη δημοσιότητα νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία των δυο 18 Ιρλανδών που βρέθηκαν στην  Ίο  με τους συμμαθητές τους για να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους και έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 18χρονος Μαξ Γουόλ  έψαχνε για μια ολόκληρη ημέρα τον φίλο του, Άντριου Ο’ Ντόνελ, πριν τελικά να καταρρεύσει στο λιμάνι αφού έμαθε ότι ο αγαπημένος του φίλος δεν βρίσκεται στη ζωή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Μαξ έφτιαξε αφίσες σε τυπογραφείο του νησιού που ζητούσε βοήθεια για να βρεθεί ο Άντριου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν του από το βράδυ του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, τις μοίρασε σε ντόπιους κάτοικους του νησιού και κόλλησε μερικές καλώντας τον κόσμο να βοηθήσει να βρεθεί ο φίλος του καθώς δεν γνώριζε ότι ο Άντριου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε έναν γκρεμό στην περιοχή Γερομανώλη της Ίου.

Μόνο αφού ανακαλύφθηκε το σώμα του Άντριου στους πρόποδες του γκρεμού, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Δουβλίνο για να παρηγορηθεί από την οικογένειά του και άλλους που γνώριζαν τον Άντριου.

Κατευθύνθηκε προς το λιμάνι την Κυριακή και είχε μαζί του το σακίδιο και το τηλέφωνό του όταν κατέρρευσε από ανακοπή ενώ περίμενε το πλοίο για τον Πειραιά.

Οι φίλοι του είπαν ότι ήταν «συντετριμμένος» από τον θάνατο του Άντριου και αποφάσισε ότι «το πάρτι τελείωσε» και έφτιαξε τις βαλίτσες του.

Κατάφεραν να εντοπίσουν τον 18χρονο Άντριου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου και ανακάλυψαν το άψυχο σώμα του στο βάθος ενός γκρεμού.

«Θα έπρεπε να γιορτάζουμε τις επιτυχίες τους, αλλά οι γονείς τους είναι σε ένα πλοίο με δύο κουτιά που περιέχουν τα σώματα των γιων τους», δηλώνει ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο φοιτούσαν οι δυο 18χρονοι.

Σήμερα η νεκροτομή στους μαθητές

Σήμερα Τετάρτη 5/7 αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να φανεί αν το αλκοόλ που κατανάλωσαν οι μαθητές ήταν νοθευμένο.

Παράλληλο, κλιμάκιο από την Ιρλανδία θα φθάσει στο νησί για να ερευνήσει τι ακριβώς συνέβη στα παιδιά.

Ίος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επιστρέφουν οι Ιρλανδοί – Σήμερα η νεκροψία των 18χρονων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πατρινό Καρναβάλι: Επέστρεψε με χρώμα, ζωντάνια και ενέργεια

Her News

Ποιοι πρέπει να «βιαστούν» να υποβάλλουν δήλωση στην εφορία για να μη χάσουν την επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος

Her News

Γιώργος Βάλλης: Η ανακοίνωση του νέου Προέδρου και νικητή των εκλογών Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

HerNews ka