HerNews.gr
Beauty

Σκιές ματιών: Καλύτερα χρώματα για μπλε μάτια

Ορισμένα χρώματα στις σκιές ματιών μπορούν να μετατρέψουν τα μπλε μάτια σας από απλά «όμορφα» σε «ακαταμάχητα». Οι αποχρώσεις που αναφέρονται παρακάτω μπορεί να δώσουν στα μάτια σας επιπλέον ένταση ή να κάνουν το μπλε να ξεχωρίζει.

 Όταν επιλέγετε σκιές ματιών, λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό που μπορεί να φαίνεται υπέροχο σε μια γυναίκα με μπλε μάτια με σκούρα καστανά μαλλιά θα φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε κάποια που είναι ξανθιά.

Πορτοκαλί σκιά ματιών 

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν θα φορούσατε ποτέ πορτοκαλί σκιά γιατί δεν θα ήταν κολακευτικό. Οι αποχρώσεις με βάση το πορτοκαλί, ωστόσο, είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές σε σκιά ματιών για μπλε μάτια. Προσφέρουν μια αντίθεση στα μπλε μάτια που κάνει πραγματικά το χρώμα να αναδυθεί. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να φορέσετε ένα φωτεινό ή νέον πορτοκαλί. Σκεφτείτε το ροδακινί ή το χρώμα του χαλκού.

Δροσερές σκιές ματιών 

Πολλές γυναίκες με μπλε μάτια φαίνονται επίσης υπέροχες με δροσερές σκιές ματιών. Μερικές εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν το απαλό μπλε, το ροζ και το χρώμα της λεβάντας.

Οι τιρκουάζ και γαλαζοπράσινες αποχρώσεις μπορούν επίσης να λειτουργήσουν καλά για τα μπλε μάτια. Ειδικά αν έχετε και μια πινελιά πράσινου, οι γαλαζοπράσινες αποχρώσεις μπορούν να αναδείξουν αυτή την πράσινη απόχρωση για μια φρέσκια εμφάνιση. 

Το ροζ και το χρώμα της λεβάντας είναι καλύτερο για γυναίκες με συνδυασμό blue eyes και ξανθών μαλλιών. Αυτό συμβαίνει γιατί ένα ανοιχτό μωβ είναι κολακευτικό για τις περισσότερες ξανθιές με ανοιχτόχρωμο δέρμα. 

Ουδέτερες αποχρώσεις 

Οι περισσότερες ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το taupe και το champagne, φαίνονται εξαιρετικά με μπλε μάτια και λειτουργούν καλά για μια φυσική εμφάνιση. Οι καστανές αποχρώσεις μπορούν να κολακεύουν το σχήμα και τη σκιά των ματιών σας, χωρίς να υπερισχύουν των μαλλιών σας ή άλλων χαρακτηριστικών.

Αν έχετε κόκκινα μαλλιά, ο τόνος του δέρματος και τα μάτια σας θα απαιτήσουν μια πιο φυσική σκιά. Ωστόσο, αν αγαπάτε πραγματικά το χρώμα, μην φοβάστε να παίξετε με το πράσινο ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα σας τραβάει την προσοχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beauty Tips: Για μαλλιά, μακιγιάζ και δέρμα

Her News b

Τα οφέλη που έχει το ξηρό λάδι για το δέρμα

Her News

Dark Velvet: Το Moody χειμωνιάτικο χρώμα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις

HerNews ka