HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Είχε παράνομη σχέση με τον εγγονό του John F. Kennedy;

Η Selena Gomez διανύει μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή στην προσωπική της ζωή, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες διατηρεί σχέση με τον παραγωγό Benny Blanco.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για την τραγουδίστρια και ένα υποτιθέμενο ειδύλλιο με έναν πολιτικό και συγκεκριμένα με τον  τον μοναδικό εγγονό του πρώην προέδρου John F. Kennedy.

Ένα μήνυμα στο X (πρώην Twitter) έδειχνε ότι το υποτιθέμενο ειδύλλιο συνέβη μεταξύ 2020 και 2021 και μεγάλωσε σε σημείο που ανάγκασε την ίδια τη Selena να το αρνηθεί με έντονο τρόπο: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ αυτόν τον άνθρωπο συγγνώμη», χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Jack Schlossberg είναι γιος της Caroline Kenney και του Edwin Schlossberg και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την υποτιθέμενη είδηση. Ωστόσο, στη ρομαντική του ιστορία, έχει συνδεθεί με την επιχειρηματία fitness Krissy Jones, αν και χώρισαν μετά από καταγγελίες για απιστία από τον πολιτικό.

Η Selena Gomez απολαμβάνει τη σχέση της με τον Benny Blanco

Αφού διέψευσε τη φήμη, η Selena Gomez δημοσίευσε μια νέα εικόνα του τρέχοντο συντρόφου της, στην οποία φαίνεται γεμάτη και χαρούμενη, δίπλα στον Benny Blanco. Με μια σειρά εικόνων στα Instagram Stories της, η τραγουδίστρια μοιράστηκε την τωρινή της ευτυχία, συνοδευόμενη από τη φράση: «Σ’ αγαπώ».

Αυτό επιβεβαιώνει ότι εδώ και αρκετούς μήνες η καλλιτέχνης είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Blanco και η σχέση τους πηγαίνει καλά, αφού ο Benny έχει ήδη την έγκριση του στενού κύκλου της Selena, παρόλο που δεν μπορούν να είναι συνέχεια μαζί, λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Μια στενή πηγή είπε στο περιοδικό People ότι η Selena νιώθει ήδη ένα βαθύ δέσιμο με τον φίλο της, εδώ και πέντε μήνες στη σχέση τους, παρόλο που βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές της χώρας τον τελευταίο καιρό.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Είναι μια πολύ σοβαρή σχέση και επικοινωνούν εξ αποστάσεως ενώ εκείνη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις», αναφέρει η έκθεση.

Εν τω μεταξύ, η Selena ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της νέας σεζόν του “Only Murders In The Building” και τώρα εργάζεται σε ένα σίκουελ της σειράς “The Wizards Of Waverly Place”.

Συμμετέχει επίσης στα γυρίσματα της ταινίας «Emilia Perez», η οποία θα διαγωνιστεί στο Φεστιβάλ Καννών 2024 και πρόσφατα παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου Soft Pinch Luminous Powder Blush της Rare Beauty στις 6 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Αποθέωσε τη χώρα μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

HerNews ka

Βρετανία: Ετοιμάζει την απαγόρευση του TikTok στους εργαζόμενους στην κυβέρνηση

HerNews ka

Jennifer Lopez: Το νέο της χορευτικό βίντεο στο TikTok αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να αψηφά τον χρόνο

HerNews ka