HerNews.gr
Ελλάδα

Μίλτος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,38μ και έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Μίλτος Τεντόγλου, με άλμα στα 8.38 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλμα στίβου στον Βόλο.

Στην τελευταία προσπάθεια του αγώνα του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» για Παρίσι.

 Προσγειώθηκε στα 8 μέτρα και 38 εκατοστά, που είναι η καλύτερη φετινή επίδοσή του και του επέτρεψε να γίνει ο δεύτερος Έλληνας αθλητής μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που πιάνει το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Φυσικά, τον έχρισε για μια ακόμα φορά πανελληνιονίκη και τον κατατάσσει στην 3η θέση της λίστας με τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στον κόσμο, μόλις 4 εκατοστά πίσω από την καλύτερη.

Σπουδαία εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε και η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο πηδώντας πάνω από τα 4 μέτρα κι 61 εκατοστά, που είναι η καλύτερη φετινή επίδοσή της, και δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματά της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έτσι προετοιμάζεται η Κατερίνα Στεφανίδη για το repeat |  in.grBeach volley

Στο beach volley οι Λάβδα και Σαμπάτη ολοκλήρωσαν την εξαιρετική πορεία τους στο Γκραν Σλαμ της Ξάνθης κατακτώντας τον τίτλο, που είναι και ο πρώτος τους σε τουρνουά Γκραν Σλαμ.

Στον τελικό επικράτησαν με 2 – 1 σετ στο τάι μπρέικ των Μαναβή και Καλαμαρίδου.

Στους άνδρες μίλησαν τα φαβορί. Οι πρωταθλητές Ελλάδας Ιωαννίδης και Παπαδημητρίου κατέκτησαν το πρώτο τους Γκραν Σλαμ για φέτος, νικώντας στον τελικό χωρίς να συναντήσουν πολλά προβλήματα τους Καφούρο και Τσιγαρίδα με 2 – 0 σετ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Aραιή συννεφιά – Τοπικές βροχές στα ορεινά

Her News

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε γράμμα μέσα σε μπουκάλι – Ο ανεκπλήρωτος έρωτας

Her News

Φωτιά στη Χαλκιδική: Λήξη συναγερμού στον Ν. Μαρμαρά

Her News