HerNews.gr
Beauty

Sarah Jessica Parker: Αυτός είναι ο λόγος που η Carrie Bradshaw δεν έβαφε ποτέ τα νύχια της!

Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της για τη σειρά “And Just Like That” το κίνητρο πίσω από το γεγονός ότι η Carrie Bradshaw στο “Sex and the City” σχεδόν ποτέ δεν έβαφε τα νύχια της. Σύμφωνα με την ηθοποιό, οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση ήταν αρκετοί.

Sarah Jessica Parker

Ο χαρακτήρας της Carrie Bradshaw είναι συγγραφέας και θα προτιμούσε να γράφει σε μια κανονική γραφομηχανή. Ίσως η Carrie να θεωρούσε το μανικιούρ κάπως “μάταιο” ή ανώφελο, καθώς συχνά χαλάει ή αποτελεί εμπόδιο στη γρήγορη καταγραφή των σκέψεών της. Απλά δεν ήθελε να αφιερώνει χρόνο σε κάτι που δεν αντιπροσώπευε τον εαυτό της.

Ο παραγωγός Michael Patrick King επιβεβαίωσε ότι η Sarah Jessica Parker ήταν ένας από τους “εγκέφαλους” πίσω από αυτήν τη λεπτομέρεια. Ό,τι είδαμε την Carrie να φοράει στην οθόνη είχε προσεκτική μελέτη από τους στυλίστες και την ίδια την Sarah Jessica. Αυτή η απόφαση εξυπηρέτησε επίσης την παραγωγή, καθώς οι γυρισμένες σκηνές δεν ακολουθούσαν πάντα την ίδια σειρά, και έτσι το χρώμα στα νύχια ήταν ακόμη μια πτυχή που διευκόλυνε την ταχύτητα και οικονομία των γυρισμάτων.

Sarah Jessica Parker-hernews

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Carrie Bradshaw φρόντιζε πάντα τα νύχια της να φαίνονται περιποιημένα και κομψά, δεν τα βλέπαμε βαμμένα με έντονα χρώματα, καθιστώντας αυτήν τη λεπτομέρεια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις της σειράς “Sex and the City”.

Sarah Jessica Parker: Ντρεπόταν εμφανιστεί γυμνή στο «Sex and the City» – «Ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκθέτω τον εαυτό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Υιοθέτησε το lipgloss nails trend!

HerNewskl

Beauty Hack: Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε τα λατρεμένα λακάκια!

HerNewskl

Bubble bob: Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά!

HerNewskl