HerNews.gr
Διεθνή

Kelly Clarkson: Τα παιδιά της αμφισβήτησαν τον ορισμό της αγάπης μετά το διαζύγιο της με τον Brandon Blackstock

Η Kelly Clarkson λέει ότι το διαζύγιό της με τον Brandon Blackstock πυροδότησε πολλές ερωτήσεις στα παιδιά της σχετικά με την αγάπη.

Εμφανιζόμενη στο επεισόδιο podcast “Podcrushed” της περασμένης εβδομάδας , η Kelly Clarkson είπε ότι ο πικρός χωρισμός της από τον μάνατζερ ταλέντων ανάγκασε να γίνουν πολλές άβολες συζητήσεις στο σπίτι.

«Όταν περνάς από ένα διαζύγιο, ειδικά με μικρά παιδιά, ο ορισμός της αγάπης εμφανίζεται αρκετά», είπε στους παρουσιαστές Penn Badgley, Nava Kavelin και Sophie Ansari.
@kellyclarkson Stopped by to chat with @Podcrushed to talk #chemistry ♬ original sound – kellyclarkson

Η παρουσιάστρια του “Kelly Clarkson Show”  υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Blackstock τον Ιούνιο του 2020 μετά από επτά χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι – που μοιράζεται  την κόρη Ρίβερ Ρόουζ,  και τον γιο Ρέμινγκτον Αλεξάντερ, τελικά  διευθέτησε τον χωρισμό τους  τον Μάρτιο του 2022 μετά από  δύο χρόνια δικαστικής διαμάχης.Η Kelly Clarkson με τα παιδιά της River και Remington.

H Kelly Clarkson είπε ότι το διαζύγιο ανάγκασε τα παιδιά τους να τη ρωτήσουν, «Ώστε δεν αγαπάς πια τον μπαμπά;»

«Λατρεύω που ο μπαμπάς σας μου έδωσε εσάς τους δύο», θυμήθηκε να τους είπε ως απάντηση. «Απλώς δεν αρέσει ο ένας στον άλλον όπως παλία. Απλώς τώρα είναι διαφορετικά».

Ο τραγουδίστρια είπε ότι το πιο δύσκολο είναι όταν “μπορείς να το δεις στο πρόσωπό τους. Αναρωτιούνται: «Μπορεί η αγάπη σου να αλλάξει για μένα;»

Η Clarkson τον περασμένο μήνα είπε ότι βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στη βοήθεια των αντικαταθλιπτικών για να ξεπεράσει το διαζύγιο.

Kelly Clarkson

«Κοίταξα τον θεραπευτή μου και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω με λυγμούς και σκέφτηκα ότι έπρεπε να ακυρώσω κάποια από τις προάλλες γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», αποκάλυψε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί o Μπιλ Γκέιτς ακυρώνει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του – Το ανησυχητικό μήνυμα για την πανδημία

Her News b

Κέβιν Κόστνερ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου

Her News

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ σπάει τη σιωπή της: «Η Άμπερ Χερντ είναι φρικτή»

Her News