HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: O τίτλος του επερχόμενου βιβλίου “βόμβα”, η ημερομηνία κυκλοφορίας & το τόπλες εξώφυλλο

Ο τίτλος, το εξώφυλλο και η ημερομηνία κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων-βόμβα της Britney Spears αποκαλύφθηκαν επιτέλους.

Το «The Woman in Me», το οποίο περιλαμβάνει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία  τόπλες της Britney Spears που τραβήχτηκε το 2001, θα κυκλοφορήσει στα ράφια στις 24 Οκτωβρίου.

Η Gallery Books, των Simon & Schuster, απέκτησε τον πολυαναμενόμενο τόμο – ο οποίος πήρε το όνομά του από έναν στίχο από το τραγούδι της Spears “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” – αφού αρκετοί εκδοτικοί οίκοι υπέβαλαν προσφορά για αυτό.

Η Britney Spears κρατά ένα τριαντάφυλλο.

«Η συναρπαστική μαρτυρία της Britney στο ανοιχτό δικαστήριο [για τη συντηρητική της θέση ] συγκλόνισε τον κόσμο, άλλαξε νόμους και έδειξε την εμπνευσμένη δύναμη και γενναιότητά της», δήλωσε στο People της Τρίτη η ανώτερη αντιπρόεδρος και εκδότης της Gallery Books, Jennifer Bergstrom.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα απομνημονεύματά της θα έχουν παρόμοιο αντίκτυπο – και θα είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί επιτέλους την ιστορία της.”

Εξώφυλλο απομνημονευμάτων «The Woman in Me» της Britney Spears

Η Britney έληξε τη συντηρητική της θητεία τον Νοέμβριο του 2021, αφού ο πατέρας της, Jamie Spears, ήλεγχε τη ζωή και τα οικονομικά της για 13 χρόνια.

Ο εκδοτικός οίκος δήλωσε ότι τα απομνημονεύματά της «φωτίζουν τη διαρκή δύναμη της μουσικής και της αγάπης και τη σημασία μιας γυναίκας να λέει τη δική της ιστορία» με τους δικούς της όρους.

«Το ‘The Woman in Me’ είναι μια γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα», ανέφερε ένα δελτίο τύπου.

Η Britney Spears κρατά ένα τριαντάφυλλο.

«Το βιβλίο της Britney είναι μια ιστορία θριάμβου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, τα παιδικά της χρόνια – που είναι ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα – τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για τη συντηρητική της θέση», είπε μια πηγή στο παρελθόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Νεϊμάρ μετά την απιστία του: «Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα» είπε για την έγκυο γυναίκα του

Her News

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάουλα Μπαντόσα απαντά σε όσους λένε ότι του καταστρέφει την καριέρα – «Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν»

HerNews ka

Rihanna: Έλαμψε στα Όσκαρ – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ερμηνεία που μάγεψε το κοινό

Her News