HerNews.gr
Beauty

Scrunchie: 4 Εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε

Το scrunchie ήταν αγαπημένο αξεσουάρ της δεκαετίας του ’80 κι έχει γίνει ένα από τα πιο κυρίαρχα αξεσουάρ της σεζόν. Πολλές διάσημες και influencers φοράνε τα scrunchies τους κι εμπνευστήκαμε να δούμε όλους τους τρόπους που μπορείτε να τα φορέσετε κι εσείς.

Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά, κοντά, σγουρά ή ίσια, δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο όσον αφορά τη χρήση του scrunchie.

Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχει καλύτερο χτένισμα από έναν κότσο, αν μάλιστα έχετε μακριά  μαλλιά. Διαλέξτε λοιπόν ένα scrunchie σε φωτεινό χρώμα και συνδυάστε το με το μαγιό σας ή ένα φόρεμα ή το χρώμα από το σορτς σας.

Αλογοουρά

Αυτό το χτένισμα είναι από τα αγαπημένα μας, καθώς είναι εύκολο και γρήγορο. Πίαστε λοιπόν τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά και βάλτε ένα ή περισσότερα scrunchies. Είναι ο πιο κομψός τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας, αν έχετε περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σας.

Μισά πάνω, μισά κάτω

Κλασικό χτένισμα, είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά, είτε καρέ. Ένα scrunchie είναι το κλειδί για ένα χαλαρό, αλλά κομψό αποτέλεσμα, ειδικά αν είστε καλεσμένη σε βάπτιση.

Χαμηλός κότσος

Ένας χαμηλός κότσος με ένα σατέν scrunchie είναι ό,τι χρειάζεστε σε μια βραδινή εμφάνιση ή αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nude ombre nails: 5 ιδέες για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Η ανατρεπτική αλλαγή στο κούρεμα της θα γίνει το next big thing!

HerNewskl

Η ωραιότερη συλλογή καλλυντικών για τη γυναίκα

Her News