HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νικόλας Ράπτης για το 5χ5: «Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα και ήθελα να το πάρω»

Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και στη Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο 5χ5 και στον Τόνι Σφήνο που επιλέχθηκε τελικά από το κανάλι για την παρουσίαση.

«Πάει το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, τέλος! Γεια σας, φιλάκια! Είχα μία συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν τη δέχτηκα γιατί θεώρησα ότι δεν είναι του στυλ μου και ότι δεν μπορώ να την υποστηρίξω. Εγώ κάνω πράγματα που θέλω να μου αρέσουν, γιατί έτσι αποδίδω καλύτερα.

Πέραν αυτού, δεν είχα άλλες προτάσεις γιατί ήταν επιλογή μου να περιμένω για να πάρω μια απάντηση για το 5χ5. Θα μπορούσα να έχω κινηθεί πιο γρήγορα. Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα για το 5χ5 και ήθελα να το πάρω», αποκάλυψε ο Νικόλας Ράπτης.

Αναφορικά με τον Τόνι Σφήνο, ο Νικόλας Ράπτης δήλωσε: «Είναι μια επιλογή του καναλιού, δεν τον ξέρω. Τον ξέρω στα πλαίσια του show που κάνει, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω αν δεν τον δω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dragons’ Den: Το μεγάλο επιχειρηματικό project που έρχεται στον ANT1

Her News

Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του – «Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος»

HerNews ka

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα»

HerNews ka