HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι για δεύτερη φορά ο μεγάλος νικητής – Η πρώτη ανάρτηση

Το Survivor All Star έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης 11/7 έπειτα από έξι μήνες και ο μεγάλος νικητής του επάθλου και του χρηματικού ποσού των 100.000 ευρώ είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο νικητής του Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης, η σύντροφος του Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε αμέσως συγκινημένη κατά πάνω του.

Ο Σάκης Κατσούλης δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είναι ο μεγάλος νικητής και αγκάλιαζε τους συμπαίκτες του και την οικογένεια του συγκινημένος.

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη

Μάλιστα μετά τον ξέφρενο χορό που έκανε χθες το βράδυ ο επιχειρηματίας, αφού ολοκληρώθηκε η εκπομπή, το πρωί της Τετάρτης 12/7 ο Σάκης Κατσούλης έκανε το πρώτο του Story στο Instagram.

Λίγες ημέρες πριν μπει στο Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης σε συνέντευξη του στο HerNews είχε δηλώσει:

Εάν τελικά πας πιστεύεις ότι επειδή είχες κερδίσει το Survivor θα σε βλέπουν πιο ανταγωνιστικά οι υπόλοιποι;

Δεν το γνωρίζω αλλά θεωρώ πως γενικά θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι φέτος. Γιατί θα μπούνε 4 ή 5 νικητές αν μπει και ο Ντάνος, σίγουρα κάποια παιδιά θα κοιτάξουν να έχουν μια στρατηγική του τύπου να ψηφίζουν τους πιο δυνατούς, ενδεχομένως τους νικητές για να φύγουν νωρίς. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας θα μπουν πολλές διαφορετικές προσωπικότητες. 

Ο Σάκης Κατσούλης μιλά στο HerNews: «Από τη δική μου την πλευρά είναι οκ να ξαναπάω στο Survivor»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA»

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Her News b

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Είναι μία νέα κοπέλα, αν φτάσει στα 50 όπως είμαι εγώ ας πάει να κάνει τις ίδιες εξετάσεις»

HerNews ka