HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Καζαντζάκης»: Στην κορυφή του Netflix η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Μετά την ταινία, “El Greco” και η πολυβραβευμένη εκτός Ελλάδος ταινία “Καζαντζάκης” του δημοφιλούς σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή μπαίνει στο top 10 Netflix και μάλιστα καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Μια διάκριση με τεράστια σημασία για τον Γιάννη Σμαραγδή, γιατί ενώ το κοινό την είχε αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, δέχτηκε και πολλές αρνητικές επιθέσεις και εξαιρετικά υποτιμητικά σχόλια.kazzorbelc43

Το κοινό όμως μίλησε και πάλι, αλλά κυρίως δέχθηκε την επιβράβευση από το ίδιο το Netflix, μια πλατφόρμας του εξωτερικού χαρακτηρίζοντας την ταινία «Καζαντζάκης» ως υποτιμημένη (understated), όπως επίσης έγραψε και για την ταινία «El Greco».

Το Netflix δικαιώθηκε πλήρως για την επιλογή του, επιβεβαιώνοντας ότι ο μόνος και καθοριστικός κριτής ενός έργου τέχνης είναι ο χρόνος.

Netflix: Στο Τοp 10 ο Καζαντζάκης του Γιάννη Σμαραγδή [Βίντεο]

Κάτι που δείχνει επίσης ότι το Netflix χρησιμοποιεί για τις ελληνικές καλλιτεχνικές ταινίες υψηλά κριτήρια είναι ότι επέλεξε να προβάλει και την εξαίρετη ταινία «Ευτυχία» του Αγγέλου Φραντζή που επίσης εισήλθε στο top 10 και θα ακολουθήσει η σπουδαία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτός είναι λόγος που δεν θέλει να βάζει σκηνές σεξ στις ταινίες του

Her News

Γιατί η ανάγνωση βιβλίων είναι τόσο σημαντική;

Her News b

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

Her News