HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποκάλυψε ότι συναντούσε τον Ντέιβιντ σε πάρκινγκ για να κρατήσει τη σχέση «κρυφή»

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναγκάστηκαν να συναντηθούν σε πάρκινγκ για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο μάνατζέρ μου έλεγε συνέχεια, «Προσπαθήστε και κρατήστε το κρυφό», εξήγησε η Βικτόρια Μπέκαμ στο teaser trailer που κυκλοφόρησε την Τρίτη για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix «Beckham».

«Οπότε θα συναντιόμασταν σε χώρους στάθμευσης και αυτό δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται».

Δίνοντας ένα επιπλέον στοιχείο, το τρέιλερ έδειξε στη συνέχεια τον συνταξιούχο ποδοσφαιριστή που είπε γελώντας: «Classy».

Η νέα σειρά τεσσάρων επεισοδίων του Netflix ακολουθεί την ανατροφή και την επιτυχημένη αθλητική καριέρα του Ντέιβιντ αφού ο ποδοσφαιριστής έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον αθλητισμό.

Στο ντοκιμαντέρ θα περιγραφεί επίσης λεπτομερώς το μακροχρόνιο ειδύλλιό του και της Βικτώριας, το οποίο ξεκίνησε το 1997 μετά τη γνωριμία των δυο τους σε έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου του Ντέιβιντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Μιλήσαμε για περίπου μια ώρα στο σαλόνι των παικτών και στην πραγματικότητα έβγαλε το τρένο εκείνη την ημέρα», θυμήθηκε ο Ντέιβιντ σε μια συνέντευξη του Φεβρουαρίου 2020 στο «The Tonight Show».

«Λοιπόν, έγραψε τον αριθμό της στο εισιτήριό της για το τρένο , το οποίο έχω ακόμα».

Το ζευγάρι πριν από τον γάμο, ανακοίνωσε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Οι δυο τους θα παντρευτούν τον Ιούλιο του 1998 αφού καλωσόρισαν το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά μόλις τέσσερις μήνες αργότερα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει τατουάζ

Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες γάμου, τόσο ο Ντέιβιντ όσο και η Βικτόρια εξακολουθούν να είναι τρελά ερωτευμένοι.

Ο 48χρονος Ντέιβιντ αποκάλυψε στη Sun την Παρασκευή ότι έκανε ένα τατουάζ για να τιμήσει τη Βικτώρια και την επιτυχημένη καριέρα της με τους Spice Girls.

Δείτε το τρέιλερ:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Wednseday»: Η δεύτερη σεζόν είναι καθ’οδόν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

HerNews ka

«Crimes of the Future» ξεκίνησαν τα γυρίσματα που θα γίνουν στην Αθήνα

Her News b

Το κάλεσμα 3: Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω

Her News