HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: Η Makeup Artist της μοιράζεται τα μυστικά πίσω από τη λάμψη της Barbie

Σε αυτό το σημείο του συλλογικού μας ταξιδιού «Barbiecore», είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την αισθητική. Παρόλο που η εμφάνισή της Margot Robbie έχει εξελιχθεί σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας του Τύπου της ταινίας Barbie – τόσο καλύτερα για να ενσαρκώσει μερικές από τις πιο εμβληματικές Barbie όλων των εποχών – ορισμένα στοιχεία μας έχουν κολλήσει.

Δηλαδή, η ξανθιά απόχρωση των μαλλιών της και η λάμψη που εκπέμπει.

«Η λάμψη της Barbie έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις το προσωπικό σου στυλ και ομορφιά. Yπάρχει μια πληθώρα εκδοχών για το πώς θα λάμψει αυτή η…. λάμψη», λέει η καλλιτέχνης μακιγιάζ Pati Dubroff. 

«Για μένα, η πιο όμορφη λάμψη είναι αυτή που δείχνει υγιές, ζωντανό δέρμα και φως που πηγάζει από ένα εσωτερικό μέρος της αυτοπεποίθησης και της αίσθησης του πιο όμορφου».

Για την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες την Κυριακή, η Dubroff έπαιξε την λάμψη του μαύρου φορέματος Schiaparelli με παγιέτα της Margot Robbie (ένα νεύμα στην κούκλα «Solo in the Spotlight» της δεκαετίας του ’60) με μια συλλογή προϊόντων Chanel.

Μπαίνοντας στο ονειρεμένο σπίτι της Barbie μαζί με την Margot Robbie - Queen.grΗ βάση παρέχεται από τον αναζωογονητικό ορό N°1 de Chanel και την κρέμα ευαίσθητου δέρματος της μάρκας. Ακολούθησαν το Les Beiges Healthy Glow Foundation και η Glow Bronzing Cream σε Soleil Tan Bronze, πριν το φωτισμένο από μέσα φινίρισμα της Robbie ολοκληρωθεί με έναν συνδυασμό Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick σε Transparent and Sculpting.Λάμψη Barbie Margot Robbie

Το λαμπερό δέρμα έχει συμμετάσχει στο σύνολο της περιοδείας του Τύπου, με τις σταγόνες αυτομαυρίσματος Isle of Paradise – τις οποίες η Dubroff αναμειγνύεται με τον ορό και την ενυδατική κρέμα που προτιμά για τη δική της καλοκαιρινή λάμψη – ενισχύοντας την επιδερμίδα της Robbie και του Ryan Gosling.

Πέρα από τα ροζ, προγενέστερα τέλεια μαλλιά και την αναφορική γκαρνταρόμπα, η Barbie που φαντάστηκε η Margot Robbie και η συγγραφέας και σκηνοθέτις Greta Gerwig λάμπει επίσης με έναν βαθύτερο, πιο στοχαστικό τρόπο. «Μια λάμψη που δεν αποτελείται αποκλειστικά από καλλυντικά, είναι αυτή που είναι πιο φιλόδοξη από μέσα», λέει ο Dubroff. «Αυτή είναι πραγματική ομορφιά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Έκανε το barbiecore trend στο μανικιούρ της

HerNewskl

Eyeliner: Πως θα το αφαιρέσεις σωστά

Her News b

Έγκαυμα από τον ήλιο: Αυτή η συνταγή θα σε σώσει

Her News