HerNews.gr
Διεθνή

David & Victoria Beckham: Το δείπνο τους στο Μαϊάμι που τους κόστισε πάνω από 2.000 δολάρια

Ο David και η Victoria Beckham ξόδεψαν σχεδόν 2.400 δολάρια σε δείπνο στο Μαϊάμι την Τρίτη το βράδυ, σύμφωνα με το Page Six.

Το ζευγάρι εθεάθησε να δειπνεί στο πολυτελές εστιατόριο και μπαρ LPM στη γειτονιά Brickell της Magic City και μια πηγή επιβεβαιώνει ότι συγκέντρωσαν έναν βαρύ λογαριασμό.Μια εξωτερική φωτογραφία του LPM Restaurant and Bar.

Ο David και η Victoria Beckham δείπνησαν μόνο με άλλους δύο καλεσμένους και παρήγγειλαν μια σαλάτα με αντίδι, σαλάτα με καλαμπόκι και ρόδι, arrabiata rigatoni, branzino και κόκκινο snapper, μεταξύ άλλων ειδών από το μενού του γαλλικού εστιατορίου που ανήλθαν σε 1.869 δολάρια.

Ο λογαριασμός, ο οποίος περιελάμβανε επίσης φιλοδώρημα 20 τοις εκατό των 373 δολαρίων και σχεδόν 200 δολάρια σε φόρους, ανήλθε συνολικά σε 2.390,16 δολάρια.

Μια κοντινή φωτογραφία ενός πιάτου ζυμαρικών.

Δεν είναι σαφές εάν οι Beckham άφησαν ένα επιπλέον φιλοδώρημα, αλλά μια πηγή μας λέει ότι το διάσημο δίδυμο και οι καλεσμένοι τους ήταν πολύ ευγενικοί προς το προσωπικό του εστιατορίου.

Ο David και η Victoria,  ήταν ντυμένοι κομψά σε total black και έλαβαν την περιποίηση VIP καθώς τους συνόδευαν μέσα και έξω από το εκλεπτυσμένο εστιατόριο από την πίσω είσοδο.

Ένα στιγμιότυπο από διαφορετικά είδη πιάτων πάνω από ένα τραπέζι με κρασί στο πλάι.Δείπνησαν επίσης πίσω από έναν ιδιωτικό τοίχο καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: Εθεάθη σπάνιο ροζ δελφίνι ανοιχτά της Λουϊζιάνα – Εντυπωσιακό θέαμα

HerNews ka

Τζέιμι Φοξ: Δείτε πως στόλισε τη φαντασμαγορική του έπαυλη αξίας 10,5 εκατ. δολαρίων για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Maluma: Ούτε το Forbes δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή

Her News