HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσει το σπάσιμο της τρίχας!

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει ένα ιδανικό αξεσουάρ για να αντιμετωπίσει το σπάσιμο της τρίχας και να πετύχει μακριά μαλλιά. Πριν αναφερθούμε στο αξεσουάρ, ας ξεκαθαρίσουμε τη διαφορά μεταξύ της ψαλίδας και του σπασίματος της τρίχας.

Η ψαλίδα είναι μια κατάσταση όπου οι άκρες της τρίχας καταστρέφονται και χωρίζονται στα δύο. Από την άλλη πλευρά, το σπάσιμο της τρίχας παρουσιάζει μεγαλύτερη φθορά που επηρεάζει ακόμη και το μήκος της τρίχας, όχι μόνο τις άκρες.

Φαίη Σκορδά: Βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσει το σπάσιμο της τρίχας!

Το σπάσιμο της τρίχας μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε τύπο και μήκος μαλλιών, αλλά τα μακριά μαλλιά ή τα μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές διεργασίες είναι πιο ευάλωτα. Για να ελέγξετε την αντοχή της τρίχας σας, μπορείτε να πάρετε ένα τμήμα της τρίχας και να το τραβήξετε. Αν επιμηκυνθεί κατά περίπου 1/3 πριν σπάσει, τότε η τρίχα είναι υγιής. Διαφορετικά, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μια μάσκα μαλλιών με ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά. Μετά από ένα μήνα, μπορείτε να επαναλάβετε το τεστ για να διαπιστώσετε τη βελτίωση της ελαστικότητας των μαλλιών σας.

Εκτός από τη φροντίδα των μαλλιών, είναι σημαντικό να επιλέγουμε αξεσουάρ που δεν ενισχύουν το σπάσιμο της τρίχας. Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά. Πρόκειται για ένα μαλακό, αφράτο λάστιχο μαλλιών που δεν προκαλεί τράβηγμα και δεν καταστρέφει την τρίχα.

Φαίη Σκορδά

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συγκρατήσετε τα μαλλιά σας χωρίς να τα καταπονείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και να επιτύχετε τον στόχο σας για μακριά μαλλιά.

Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το μοναδικό mint μαγιο που φόρεσε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Αποδεικνύει πως οι χρωματιστές σκιές ματιών είναι τάση

HerNewskl

Kendall Jenner: Η makeup artist της αποκαλύπτει το μεγαλύτερο trick στο μακιγιάζ

HerNewskl

Beyoncé: Η σειρά περιποίησης μαλλιών της είναι καθ’οδόν! Δείτε το teaser

HerNews ka