HerNews.gr
Διεθνή

Lisa Marie Presley: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της – Το πόρισμα της νεκροψίας

Η Lisa Marie Presley πέθανε από επιπλοκές από απόφραξη του λεπτού εντέρου.

Σύμφωνα με αρχεία από τον Ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες, η επίσημη αιτία θανάτου της Lisa ήταν τα επακόλουθα απόφραξης του λεπτού εντέρου.

Μια αυτοψία που ελήφθη από το The Post Thursday αποκάλυψε «θεραπευτικά» επίπεδα οξυκωδόνης και ενός δεύτερου οπιοειδούς βουπρενορφίνης στο σύστημά της. Υπήρχαν επίσης ίχνη αντιψυχωσικού φαρμάκου.

Η απόφραξη του εντέρου λέγεται ότι προκλήθηκε από συμφύσεις που αναπτύχθηκαν μετά από βαριατρική επέμβαση, μια διαδικασία απώλειας βάρους.

Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η Lisa έκανε μια αισθητική επέμβαση λίγους μήνες πριν από το θάνατό της και της συνταγογραφήθηκαν οπιοειδή, με τη σταρ να έχει ιστορικό «υπερφαρμακευτικής αγωγής» – ξεχνώντας ότι είχε πάρει τα φάρμακά της και μετά τα ξαναπήρε.

Οι αναφορές αναφέρουν επίσης ότι η σταρ είχε «ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών».

Ο τρόπος του θανάτου της κρίθηκε φυσικός.

Η Lisa Marie Presley ήταν 54 ετών όταν πέθανε στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η τελευταία της εμφάνιση λίγες ώρες πριν τον θάνατό της  | in.grΣύμφωνα με πληροφορίες, οι παραϊατρικοί έκαναν CPR στην τραγουδίστρια στο σπίτι της στο Calabasas, στην Καλιφόρνια, πριν πάρουν σφυγμό και τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο και Ιατρικό Κέντρο West Hills στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι η Lisa Marie τέθηκε σε υποστήριξη ζωής και τέθηκε σε ιατρικά προκλημένο κώμα και βρισκόταν σε «κρίσιμη» κατάσταση.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Πώς γίνεται να είναι fake ολόκληρο 24ωρο που κοιμάσαι  και ξυπνάς με κάποιον;» | LiFO

Σύμφωνα με το TMZ, η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα Πρίσλεϊ αντιμετώπιζε στομαχικά προβλήματα την εβδομάδα του θανάτου της.

Στη συνέχεια, εθεάθη αργότερα το ίδιο βράδυ στο κόκκινο χαλί  ασταθής κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον ανταποκριτή του “Extra” Billy Bush.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: “Ξέρω ότι η τηλεόραση δεν δείχνει ένα σημαντικό παράδειγμα αλλά υπάρχει ελπίδα”

HerNewskl

Ντόναλντ Τραμπ: Ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του στην ομιλία του μετά το δικαστήριο εκτός της Μελάνια

HerNews ka

Kim Kardashian: Aυτά είναι τα κριτήρια που θέλει να έχει ο επόμενος σύντροφος της!

HerNewskl