HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για την Καρολίνα Καλύβα & Ελέυθερία Ελευθερίου – «Τιμωρώ τον εαυτό μου»

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στην Κύπρο μετά το τέλος του Survivor All Star και το πρωί της Παρασκευής 14/7 φιλοξενήθηκε στην κυπριακή εκπομπή “Ήρθε και έδεσε”, όπου μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα.

«Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου.

Survivor All Star trailer: Φιλί on camera για Μάριο Πρίαμο - Καρολίνα

Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Και πρόσθεσε: «Όταν χτυπάς κάποιον -και καλά κάνεις γιατί έχει έκθεση- κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν “να μαγκώνεις”»

Her News b

Γιώργος Καράβας: “Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή. Ποτέ δεν ξέρεις”

HerNewskl

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει στις διαταγές μου»

HerNews ka