HerNews.gr
Social News

Στέλιος Ρόκκος: Η σύζυγός του έπεσε θύμα κλοπής στο ταξίδι τους στη Ρουμανία

Ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του Λελέ Γκόφα, βρίσκονται σε roadtrip με τις μηχανές τους στη Ρουμανία μαζί με τον Ηλία Βρεττό και τη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη.

Όπως γνωστοποίησε η Λελέ Γκόφα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έπεσε θύμα κλοπής, καθώς ενώ βρισκόντουσαν σε καφετέρια άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διπλώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lele Gofa Rokkou (@lelegofa)

«Μου έκλεψαν την τσάντα μου …. Χρήματα -κάρτες -ταυτότητες -διπλώματα ΟΛΑ», έγραψε η Λελέ Γκόφα στη λεζάντα του βίντεο στο οποίο φαίνεται μια υπάλληλος της καφετέριας να εξηγεί στους Αστυνομικούς το συμβάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lele Gofa Rokkou (@lelegofa)

Στο συγκεκριμένο βίντεο που ανέβασε η Λελέ Γκόφα, ακούγεται η Αναστασία Δεληγιάννη να λέει: «Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, αλλά… Ψύχραιμη την βλέπω, μου λέει τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε. Ηλία τι έχεις να πει για αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία;».

“Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν η Λελέ και ο Στέλιος όλο αυτό, με ψυχραιμία, καθαρή σκέψη και χαμόγελο, ήταν μοναδικός! Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι! Σας αγαπώ πολύ! Τελος”, σχόλιασε ο Ηλίας Βρεττός στην ανάρτηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: «Όφειλα και εγώ να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος…»

Her News b

Leni Klum: Αποκάλυψε την ακμή της με «ευάλωτη» selfie χωρίς μακιγιάζ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kendall Jenner: Αυτή είναι η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της

HerNewskl