HerNews.gr
DECORNEWS

Τα πιο σύγχρονα χρώματα για τον καναπέ σας

Το χρώμα είναι ένα από τα πιο ζωτικά στοιχεία κατά τη διακόσμηση του σπιτιού μας και του καναπέ μας. Επηρεάζει τα πάντα, από τη διάθεσή μας μέχρι και τη συγκέντρωσή μας.

Είναι το χρώμα που δημιουργεί ένα χαλαρωτικό καταφύγιο, μια καθαρή και φωτεινή κουζίνα ή έναν ζεστό και φιλόξενο διάδρομο.

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το χρώμα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις αγοραστικές μας αποφάσεις, ειδικά όταν πρόκειται για τον καναπέ μας.

Παρακάτω σας έχουμε μια λίστα με τα πιο σύγχρονα χρώματα για καναπέ.

Γκρι

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διαχρονικά δημοφιλές γκρι είναι το πιο περιζήτητο χρώμα για καναπέ το 2023. Ένα ουδέτερο γκρι μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σπίτι και μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς.

Κρεμ

Το κλασικό κρεμ δεν ήταν ποτέ τόσο περιζήτητο, όσο φέτος. Είναι μια ουδέτερη βάση από την οποία μπορείτε να χτίσετε, με ζεστούς τόνους που προσκαλούν υφάσματα με πλούσια σχέδια, πολύχρωμα αξεσουάρ και κοκκινωπά ξύλα. Διατηρήστε ένα πιο δροσερό χρωματικό συνδυασμό συνδυάζοντας τον καναπέ σας με γκρι ή απαλό μπλε ριχτάρι.

Μπλε

Μια άλλη ευέλικτη επιλογή, οι καναπέδες από βαθύ μπλε δείχνουν πολυτελείς, ενώ οι καναπέδες με πιο απαλό μπλε φαίνονται πιο άνετοι. Το μπλε είναι ένα χρώμα που θα σας ηρεμεί. Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πιο συχνά από το σπίτι, αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή  για συγκέντρωση.

Μπεζ

Το κλασικό μπεζ είναι ένα από τα πιο δροσερά χρώματα για καλοκαίρι, μαζί με το λευκό και το κρεμ. Το μπεζ προσφέρεται για ζεστά σχέδια σαλονιού και ταιριάζει με ροζ και καφέ αποχρώσεις.

Λευκό

Ένας λευκός καναπές, δεν αποτελεί καλή επιλογή για όσους έχουν παιδιά ή και κατοικίδια. Βέβαια είναι πάντα ιδανικός αν θέλετε ένα μίνιμαλ σαλόνι. Ταιριάζει τέλεια με ζεστές παστέλ αποχρώσεις σε μαξιλάρια και ριχτάρια.

Κίτρινο

Ένα χαρούμενο κίτρινο ολοκληρώνει τη λίστα. Είναι ένα χρώμα καναπέ που προβλέπουμε ότι θα αυξηθεί σε δημοτικότητα το 2023. Το κίτρινο ταιριάζει αρκετά ευχάριστα με τα περισσότερα χρώματα και φτιάχνει τη διάθεση.

5+1 Κόλπα που χρησιμοποιούν πάντα οι διακοσμητές για να κάνουν ένα σαλόνι να δείχνει πιο άνετο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να καθαρίσω την καφετιέρα μου;

Her News

5 χρώματα που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα αν τα χρησιμοποιήσετε στο υπνοδωμάτιό σας

HerNews ka

How to: Καθάρισε εύκολα τον ανεμιστήρα σου

Her News