HerNews.gr
DECORNEWS

5 χρώματα που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα αν τα χρησιμοποιήσετε στο υπνοδωμάτιό σας

Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το χρώμα του υπνοδωματίου σας μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου σας.

Αλλά, μην πανικοβληθείτε, υπάρχουν πολλά χρώματα βαφής που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα αν τα χρησιμοποιήσετε στην κρεβατοκάμαρά σας, συμπεριλαμβανομένων των σκοτεινών ροζ και των μπλε που θυμίζουν τον ωκεανό.

Τα χρώματα μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πώς νιώθουμε, επομένως από τη στιγμή που ξυπνάτε τα χρώματα που βλέπετε μπορούν να παίξουν τεράστιο ρόλο στη διάθεσή μας.

Ποια χρώματα βαφής θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα;

Για ένα ηρεμιστικό εφέ κρεβατοκάμαρας, επιλέξτε ζεστά χρώματα από φυσική πέτρα ή πράσινα. Τα χρώματα που συνδέουμε με τη φύση θα φέρουν μια αίσθηση γαλήνης σε ένα δωμάτιο. Το χρώμα έχει μια βαθιά επίδραση στο πώς νιώθουμε, καθώς ορισμένα χρώματα συνδέονται με συγκεκριμένες διαθέσεις, αυτό μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, καθώς και οι αναμνήσεις μας και οι μεμονωμένες χρωματικές συσχετίσεις που παίζουν επίσης. Αντί να ακολουθείτε τις τάσεις, είναι σημαντικό να επιλέγετε χρώματα που μιλούν για εσάς προσωπικά.

Δείτε παρακάτω πέντε χρωματικές τάσεις από κορυφαίους ειδικούς χρωμάτων που θα επέλεγαν για ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε ήσυχα.

1. Γήινοι τόνοι

ροζ κρεβατοκάμαρα από τη Little Greene

Τα υπνοδωμάτια είναι το δικό μας προσωπικό καταφύγιο, ένας χώρος που πρέπει να αποπνέει άνεση ηρεμία και χαλάρωση.Η δημιουργία ενός φιλόξενου και ξεκούραστου σχεδίου κρεβατοκάμαρας έχει να κάνει με την επίστρωση υφής, χρώματος και σχεδίου. Μια κομψή επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο σε γήινους τόνους, είναι μια υπέροχα ζεστή, ροζ απόχρωση που θα προσθέσει μια οικεία και χαλαρωτική αίσθηση σε έναν χώρο.

2. Φασκόμηλο πράσινο

πράσινο υπνοδωμάτιο στο Benjamin Moore Scenic Drive

Ένα απαλό πράσινο υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.Το πράσινο είναι ένα φανταστικό χρώμα για να το αγκαλιάσουμε σε κάθε δωμάτιο, δημιουργώντας ήρεμους, θετικούς χώρους που μας κάνουν να νιώθουμε ήρεμοι, εκμεταλλευόμενοι τα ηρεμιστικά αποτελέσματα της φύσης σε εσωτερικούς χώρους.Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος που πηγαίνεις για να βρεις άνεση. Θα πρέπει να είναι ένα χαλαρωτικό καταφύγιο όπου μπορείτε να αποσυρθείτε στο τέλος της ημέρας και να ξυπνήσετε με θετική αίσθηση το επόμενο πρωί.

3. Εκρού

λευκή κρεβατοκάμαρα στο Sherwin Williams Alabaster

Τα κρεμώδη, υπόλευκα προσφέρουν ένα ιδανικό μείγμα φωτεινότητας, ηρεμίας και ζεστασιάς, ιδανικό για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προκαλεί αναβολή.Δεδομένου ότι γνωρίζουμε πως τα χρώματα μπορούν να προκαλέσουν συναισθήματα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αποχρώσεις που προκαλούν ηρεμία, όπως ζεστά ουδέτερα, ψυχρά χρώματα και αποχρώσεις που προέρχονται από τη φύση.Δοκιμάστε να εισαγάγετε άλλες απαλές αποχρώσεις στο χώρο, όπως το γκρι περιστεριού, με κουβέρτες και μαξιλάρια για να δημιουργήσετε έναν πολυεπίπεδο, ελκυστικό χώρο με υφή.

4. Μπλε του ωκεανού

Μπλε κρεβατοκάμαρα στο Sherwin Williams Azure Tide

Το μπλε είναι η απόχρωση που πρέπει να επιλέξετε για έναν χαλαρωτικό χώρο που προσφέρει επίσης μια αίσθηση διαύγειας. Το απαλό μπλε είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για ένα γαλήνιο καταφύγιο που θα βοηθήσει στον ύπνο, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ελαφρώς βαθύτερη επιλογή.Το μπλε είναι πάντα καταπραϋντικό και αυτή η απόχρωση που μοιάζει με ωκεανό σε συνδυασμό με ένα λευκό χρώμα είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική κρεβατοκάμαρα που προσφέρει τη χαλαρωτική αίσθηση της θάλασσας. 

5. Ανοιχτό ροζ

ροζ κρεβατοκάμαρα στο Lick Pink 02

Αν οι αγκαλιές ήταν χρώμα, θα ήταν ροζ – ένα από τα καλύτερα χρώματα για χρήση σε μια κρεβατοκάμαρα, καθώς είναι μια απίστευτα περιποιητική και ζεστή απόχρωση.Όταν μπαίνεις σε ένα απαλό ροζ υπνοδωμάτιο , οι ώμοι σου χαλαρώνουν αμέσως και εγκαθίστασαι σε έναν ήρεμο χώρο.

Ποια χρώματα σε κάνουν να νιώθεις κουρασμένη; 4 αποχρώσεις προς αποφυγή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να κάνετε ξανά λευκές τις κάλτσες σας με 4 απλά βήματα

HerNews ka

Decor: Ανακάλυψε τα ωραιότερα διακοσμητικά χώρου στο κατάστημα της Vipart

Her News

Διακόσμηση με κολοκύθες: Πως να υιοθετήσεις την πιο hot τάση στο decor

Her News