HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο μαζί με τα αδέρφια του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέφυγε από τη ζέστη της Αθήνας το Σαββατοκύριακο για να δροσιστεί στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.

Το Mykonoslive.tv εντόπισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περπατά στον κεντρικό δρόμο του νησιού το βράδυ συνοδευόμενος από τα αδέρφια του και μέλη της ιδιωτικής του ασφάλειας. Οι παραθεριστές εντόπισαν τον σταρ του ΝΒΑ και συνέχισαν να ζητούν selfies.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μεγάλος θαυμαστής της Μυκόνου

Πέρυσι επισκέφτηκε το νησί με την οικογένειά του. Εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και το ελληνικό φαγητό στην παραλία Ψαρού, που είναι γνωστό ότι προσελκύει ντόπιους και διεθνείς διασημότητες (και τα τεράστια γιοτ τους). Αυτή η παραλία είναι μια από τις πιο μοντέρνες και διάσημες της Μυκόνου και είναι πάντα κατάμεστη το καλοκαίρι.

Πρόσφατα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο δίλημμα που έχουν πολλοί επισκέπτες στην Ελλάδα  όταν συνέκρινε δύο από τα πιο λαμπερά νησιά του Αιγαίου, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

«Η Μύκονος είναι ένα από τα καλύτερα νησιά της  Ελλάδας …είναι ένα νησί για πάρτι. Δεν μπορείτε να πάτε εκεί με το ζευγάρι σας, πρέπει να είστε μόνοι σας. Πρέπει να είναι ένα ταξίδι για αγόρια. Προφανώς, έχουμε τη Σαντορίνη, η Σαντορίνη είναι πραγματικά ρομαντική. Έχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα και την ανατολή του ηλίου στον κόσμο. Μπορείτε να πάρετε το ζευγάρι σας εκεί»,  είπε ο Αντετοκούνμπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ταξί: Αυξήσεις – «φωτιά» στα κόμιστρα – Πόσο θα πληρώνουμε την ταρίφα

Her News

Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Δείτε πως θα μάθετε τα αποτελέσματα

HerNews ka

Απίστευτο: Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα στο Κόκκινο Ποτάμι – Έκκληση Μανούσου Μανουσάκη

Her News b