HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Γιορτάζει τον γιό της που γίνεται 6 μηνών με τις πιο cute φωτογραφίες – «Είναι ο κόσμος μου»

Την Κυριακή, ο γιός της Paris Hilton, Phoienix, συμπλήρωσε έξι μήνες από την άφιξη του στον κόσμο με την ευτυχισμένη μανούλα να μοιράζεται μια σειρά από νέα στιγμιότυπα στο Instagram. 

Στο καρουζέλ των φωτογραφιών, η Paris Hilton φαίνεται να φορά μια ροζ φόρμα με στάμπα καρδιά και να αγκαλιάζει τον γιό της, ενώ εκείνος κοιτάζει γλυκά στα μάτια της μαμάς του και γοητεύεται από τη διακόσμηση που τον περιβάλλει.

Η Πάρις Χίλτον γιορτάζει τον γιό του Φοίνιξ που γίνεται 6 μηνών: He Is My World

«Αυτή η Barbie είναι μαμά», έγραψε η Hilton στα στιγμιότυπα. “Το αγοράκι μου ο Phoenix είναι 6 μηνών σήμερα. Είναι ο κόσμος μου και κάνει τη ζωή μου τόσο ολοκληρωμένη. Ανυπομονώ για όλες τις μαγικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε μαζί! Η μαμά σε αγαπά τόσο πολύ αγγελάκι”.

Η Paris, η οποία μοιράζεται τον Phoenix με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ , πρόσφατα ομολόγησε ότι «ονειρεύεται» να επεκτείνει την οικογένειά της και να προσθέσει μια «μικρή πριγκίπισσα» στο μείγμα. 

Μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram να κάνει παρέα με τις τρεις νεαρές ανιψιές της την περασμένη εβδομάδα – και παραδέχτηκε ότι δεν θα την πείραζε να έχει και μια δική της μικρή κυρία. 

«Αγαπώ πολύτιμες αναμνήσεις με τα όμορφα ανίψια μου. Το να είμαι θεία μου φέρνει τόση ευτυχία και γεμίζει την καρδιά μου με τόση αγάπη», έγραψε η Hilton στις φωτογραφίες. «Ονειρευόμουν τη μέρα που θα έχω μια δική μου μικρή πριγκίπισσα για να μοιραστώ αυτές τις απίστευτες στιγμές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: “Δεν αισθάνομαι τέλεια μαμά, ούτε τέλεια παρουσιάστρια”

Her News b

Camila Cabello: H μοναδική beauty εμφανιση της στον τελικό του Champion League

Her News b

Νίκος Κουρής: “Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας”

Her News b