HerNews.gr
Διεθνή

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση τους

Η Σοφία Bεργκάρα και ο σύζυγός της Τζο Μανγκανιέλο χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Page Six.

Το ζευγάρι αναφέρει σε δήλωσή του στο Page Six: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Η Σοφία Βεργκάρα γιορτάζει αυτή τη στιγμή τα 51α γενέθλιά της στην Ιταλία με πολλούς φίλους – αλλά χωρίς Μανγκανιέλο ή τη βέρα της.

γάμος sofia vergara και joe Manganiello

Μια πηγή πρόσθεσε: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον περασμένο μήνα στο Hoboken καθώς η Βεργκάρα επισκέφτηκε τον Τζο στα γυρίσματα του νέου του έργου «Nonnas» με τον Vince Vaughn.

Η Βεργκάρα, βρίσκεται στο Κάπρι με τους καλύτερους φίλους της και ζει την καλύτερη ζωή της, δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram.Σοφία Βεργκάρα με επιδόρπια

Αλλά η απουσία του Μανγκανιέλο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της στο Instagram, καθώς η  Σοφία δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία με το μήνυμα: Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, έρχεσαι στην Ιταλία για να τα στύψεις.

Ένας έγραψε: «Αναρωτιέται κανείς άλλος πού είναι ο Τζο;» ενώ μια άλλη είπε: «Αναρωτιέμαι πού είναι ο σύζυγός της, δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις φωτογραφίες ή βίντεο».

Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο

Ο Τζο ανέβασε επίσης ένα αφιέρωμα για τα γενέθλια της συζύγου του στο Instagram του που έγραφε ξεκάθαρα “!!Feliz Cumpleaños Sofía!!!” («Χρόνια πολλά Σοφία» στα Ισπανικά).

Η Σοφία Βεργκάρα με μια φίλη της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτανικός: Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου πέθαναν οι πέντε του Titan

Her News b

Rihanna: Αστυνομικοί στο σπίτι της για να απο απομακρύνουν άγνωστο άνδρα που… ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου

HerNews ka

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

HerNews ka