HerNews.gr
Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα

Ο 35χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές που νωρίτερα είχε προσαχθεί ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς Άννας Ιβάνκοβα στις 10 Ιουλίου στο σπίτι της στην οδό Φυλής, συνελήφθη από τις Αρχές.

Οι Αρχές φέρονται να έχουν στα χέρια τους αποδείξεις πως την ημέρα της άγριας δολοφονίας, ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός είχε επισκεφθεί την πολυκατοικία που διέμενε το θύμα στον Άγιο Παντελεήμονα και είχε αποχωρήσει από αυτή με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Αννα Ιβάνκοβα | Athens VoiceΕπίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την έρευνα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 35χρονου.

Η τρανς γυναίκα από την Κούβα, Άννα Ιβάνκοβα, εντοπίστηκε από τις Αρχές στο διαμέρισμα της στην οδό Φυλής βαριά χτυπημένη σε μια λίμνη αίματος. Έφερε μάλιστα βαριά χτυπήματα στο κεφάλι εκτός από τις δυο βαθιές μαχαιριές που βρέθηκαν στο σημείο.

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 35χρονος για τη δολοφονία της Άννας | LiFO

Τα χτυπήματα φαίνεται να προέρχονται από μη αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα βάζο ή τη βάση ενός κηροπήγιου, όμως ήταν τόσο σφοδρά, που της προκάλεσαν μερική παραμόρφωση. Αντίστοιχα αντικείμενα έχουν βρεθεί και εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε ποιους χώρους θα «πετάξουμε» τις μάσκες – Tι θα γίνει με το Covid Pass

Her News

Σε βαθύ πένθος η χώρα για τους δυο πιλότους – Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας

HerNews ka

Κορωνοϊός: 2.781 νέα κρούσματα – 805 διασωληνωμένοι, 63 θάνατοι

Her News b