HerNews.gr
Social News

Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Το πρώτο παιδί της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο ήρθε στη ζωή στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας μετά από μια δεκαετία αγώνων γονιμότητας και μάχης με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Οι νέοι γονείς ονόμασαν το κοριτσάκι τους Αθηνά.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου», είπε η Μαρία Μενούνος στο Us Weekly Wednesday. «Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Την κράτησα στο στήθος μου και ο Κέβιν κι εγώ συνεχίσαμε να κοιταζόμαστε σαν «Ω, Θεέ μου». Ήταν απλώς σκέτη χαρά».

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τον Φεβρουάριο ότι εκείνη και ο σύζυγός της περίμεναν μωρό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι επιτέλους θα γίνουμε γονείς», έγραψε τότε μέσω Instagram, ευχαριστώντας την Family Match Consulting για τη βοήθειά της, καθώς και τη Zoe Saldana και την Kim Kardashian, οι οποίες έχουν επίσης χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα.

Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro βγάζουν selfie στην αυλή

Ενώ μοιραζόταν τα νέα στο «Live with Kelly and Ryan», η Μαρία Μενούνος θυμήθηκε ότι δοκίμασε «τα πάντα» με τον Κέβιν στη μακροχρόνια προσπάθειά τους να κάνουν οικογένεια.

«Προσπάθησα να με αφήσουν έγκυο. Αυτό δεν λειτούργησε», είπε στους τηλεθεατές. «Ο Κέβιν έκανε χειρουργική επέμβαση. Αυτό δεν λειτούργησε. Με κρέμασε σαν κοτόπουλο. Αυτό δεν λειτούργησε.”

Η πρώην παρουσιάστρια του «Extra» αστειεύτηκε: «Μπαμπά, κλείσε τα αυτιά σου».

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η Μενούνος αποκάλυψε ότι είχε πολεμήσει -και νίκησε- με τον καρκίνο του παγκρέατος , ενώ περίμενε το κοριτσάκι της.

Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro αγκαλιάζονται στην πεζοπορία

Η Μενούνος, η οποία έκρυψε τη διάγνωσή της από την παρένθετη μητέρα, μίλησε για πρώτη φορά για τα οικογενειακά της σχέδια όταν πάγωσε τα ωάρια της για να αποφύγει «προβλήματα στη γραμμή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όλα όσα είπε στο HerNews μετά την είδηση του χωρισμού με τη Λένα Δροσάκη

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Δημήτρη Μάζη – «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου»

Her News

Victoria David Beckham: Μαθαίνουν μαζί σάλσα- Το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram

HerNews ka