HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Barbie: Στη δημοσιότητα μια μικρή σκηνή της ταινίας δυο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα ταινία της Barbie είναι σίγουρα από τις πιο πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες ταινίες των τελευταίων ετών, ενώ μάλιστα ήδη έχουν δημιουργηθεί διάφορες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς εξαιτίας της.

Η ταινία θα κυκλοφορίσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 20/7 και στην Αμερική στις 21/7.

Ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας, η Warner Bros έφερε στη δημοσιότητα μία μικρή γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία στην οποία βλέπουμε πολλούς από τους βασικούς χαρακτήρες και φυσικά την Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Οι πρώτες αντιδράσεις για την Barbie

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής, οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επαινώντας την κωμωδία και τις ερμηνείες της από τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Ο Jamie Jirak του ComicBook.com έγραψε στο Twitter : “Η Greta Gerwig ξεπέρασε κατά κάποιο τρόπο τις προσδοκίες μου. Αντιμετωπίζει τα θετικά και τα αρνητικά της Barbie τόσο όμορφα. Δώστε στον Ryan Gosling μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, είμαι πολύ σοβαρός!”

ΛΕΖΟΓΡΑΦΙΑ της Barbie: (Κύριος) Ράιαν ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ ως Κεν και ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ ως Μπάρμπι στην Warner Bros. Pictures «BARBIE», μια κυκλοφορία της Warner Bros. ΠΙΣΤΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ευγενική παραχώρηση της Warner Bros. PicturesΟ Έρικ Χέκλερ από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης έγραψε ότι ο Κεν είναι ο «καλύτερος ρόλος του Gosling μέχρι σήμερα — η Γκρέτα Γκέργουιγκ παίρνει όλα όσα τον έκαναν σπουδαίο στις προηγούμενες ταινίες του και τα συνδυάζει σε έναν Σούπερ Gosling».

Η κριτικός του «Collider», Πέρι Νέμιροφ, μοιράστηκε τα ανάμεικτα συναισθήματά της για την ταινία και φαίνεται ότι ενώ η ταινία είναι πολύ τολμηρή και όμορφη, υπάρχουν πτυχές της ιστορίας που χρειαζόταν να τους δοθεί περισσότερος χρόνος. Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι η απόλυτη επιτυχία που ήλπιζα ή που νομίζω ότι πρέπει να είναι δεδομένης της θεματολογίας που πραγματεύεται, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλοφτιαγμένη, τολμηρή ταινία με ΠΟΛΥ δυνατή φωνή και όραμα, που συχνά με έκανε να σκέφτομαι, ΠΩΣ υπάρχει αυτή η ταινία;».

Η Katcy Stephan του Variety είπε ότι η Barbie είναι “τελειότητα”: “Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σχολιάζει το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε μια ιδιότροπη, υπέροχη και αστεία φασαρία. Όλο το καστ λάμπει, ειδικά η Μάργκοτ Ρόμπι και Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλους που ήταν ξεκάθαρα γεννημένοι να παίζουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

MasterChef -Spoiler: Ποιοι παίρνουν τις τελευταίες ποδιές

Her News b

«Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;»: Η τούρκικη σειρά που κατέκτησε το Netflix

Her News

Netflix: Το νέο τρέιλερ του Lupin

Her News b